Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ξηροφώτος στην Κ15

Στην ανακοίνωση πρόσληψης του Στέφανου Ξηρόφωτου ως προπονητή της Κ15 του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Η σχετική ανακοίνωση καθώς και η κλήση των νεαρών ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την ομάδα:
"Η Διοίκηση του Α Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ηλθε σε συμφωνία με τον προπονητή Ποδοσφαίρου κο Ξηρόφωτο Στέφανο, για να αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα υποδομής ποδοσφαίρου Κ15 του συλλόγου.
Ο Στέφανος Ξηροφωτος είναι προπονητής ποδοσφαίρου με μεγάλη εμπειρία, έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες του Νομού μας με μεγάλη επιτυχία, και πέρασε με επιτυχία την Α φάση της διαδικασίας απόκτησης διπλώματος UEFA A.
Η πρόσληψη του δείχνει το ενδιαφέρον της Διοίκησης για την σωστή και άρτια εκπαίδευση της Κ15, που είναι προθάλαμος των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ.

Καλούνται οι αθλητές γεννηθέντες το 2000 και 2001 Βαρελοπουλος Νικόλαος, Γεωργουλας Φάνης, Γούλας Δημήτριος, Θεοδωροπουλος Αντώνιος, Κάβουρας Δημήτριος, Μαστακουλης Γεώργιος Μουτσα Μαριος, Μπεκος Ιωάννης, Νατσικος Ζησης, Παρασχουδης Θεόδωρος, Πουλακης Αλέξανδρος, Σακαβαλας Χρήστος Σιαμετης Κων/νος, Σιοβας Κων/νος, Παγγαλης Κων/νος, Τσιγγας Απόστολος, Χριστοδουλου Άγγελος και Αλέξανδρος Μπεκας Βασιλειος, Κρινακης Αθανάσιος και όσοι αλλοι αθλητές γεννηθέντες το 2000 και 2001 επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής να παρευρεθούν την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 μμ στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς για την έναρξη της προετοιμασίας."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...