Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Ενότητα και στήριξη

μ.ε:
Οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους στέκονται συμπαραστάτες στους νέους διοικούντες του Ολυμπιακού και καλούν τον ερυθρόλευκο κόσμο να στηρίξει την νέα προσπάθεια.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Μετά από τις εξελίξεις στη Διοίκηση της ομάδας και με την νέα κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε με μπροστάρηδες στην ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου τους κ.κ Βαρούτσικο και Τόρη, αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε, είναι να δούμε την επόμενη ημέρα στην ομάδα μέσα σε ένα κλίμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
Εμείς ως Austrian Boys δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια της νέας διοίκησης και είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις - όπως κάνουμε πάντα άλλωστε - ο κόσμος να είναι ενωμένος και ο Ολυμπιακός Βόλου να βαδίσει στο δρόμο των αγωνιστικών επιτυχιών.
Αναμένοντας και τις εξελίξεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, καλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να συσπειρωθούν κοντά στο Σύνδεσμό μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος για μια δυναμική υποστήριξη της μεγάλης μας αγάπης και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...