Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Γράφετε εσείς

Καλησπέρα σας... Είμαι κι εγώ ένα αρρωστάκι της Βολάρας μας εδώ και 15 χρόνια......και πλέον ζω και αναπνέω (όπως όλοι μας προφανώς),για τον αγώνα της Κυριακής στο Κλ.Βικελίδης(κατά πάσα πιθανότητα). 

Δεν θέλω να αερολογήσω,ούτε να κρίνω... Θέλω απλά να τονίσω κυρίως στους οργανομένους(και όχι μόνο) για το μάτς που έρχεται,ότι δεν φτάνουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ξεσηκωθεί ο κόσμος.Όλοι έχουν πεσμένη ψυχολογία και θέλουν αρκετό σπρώξιμο για να πιστέψουν πραγματικά στην άνοδο (για να έχουμε όντως 10 χιλιάδες κόσμο στην Θεσσαλονίκη). 

Θέλει και από στόμα σε στόμα και μία πορεία(όλων των συνδέσμων) 2-3 μέρες πριν το μάτς και κυρίως την εμφάνιση μας σε κανάλια όπως το 2007 στο μπαράζ στο Περιστέρι με ενθαρρυντικά μηνύματα και ένδειξη ζεστού και χαρούμενου κλίματος ώστε να πορωθεί μέχρι και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος και να πάρει την οικογένεια του και να έρθει να πανηγυρίσει την άνοδο από κοντά και ας αφήσει για μία μέρα τις καφετέρειες και τα sport cafe του Βόλου άδεια(γιατί εκείνη την ημέρα άδεια θα είναι...)! 

Αύτα τα λίγα... Η ιστορία δεν σταμάτησε ποτέ... Και μετά απο μύρια κύματα επιστρέφουμε.... 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ.... ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ... ΒΟΛΑΡΑ G1






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...