Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Κούγιας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...

"Ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αλέξης Κούγιας αναμένεται από ώρα σε ώρα στην πόλη μας..."

Θα μπορούσε η παραπάνω πρόταση να πραγματοποιηθεί αλήθεια;
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα redplus πέρασε από το μυαλό κάποιων οπαδών του Ολυμπιακού.Παραθέτουμε την δημοσίευση:

Όταν την Παρασκευή 13 Ιουνίου ο Δημήτρης Καραγιάννης ανακοίνωνε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου και την παραχώρηση των μετοχών σε όποιον επιθυμεί να τρέξει την ομάδα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το πόσο χαμηλά θα έπεφταν κάποιοι (λιγοστοί είναι η αλήθεια) οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι (επαναλαμβάνω λιγοστοί) οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα από αυτούς που αποκαλούνται οργανωμένοι, θα έφταναν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο σημείο να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Κούγια, προκειμένου να του ζητήσουν να αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ομάδας. 
Ακουσον – άκουσον. Εν έτη 2014, δηλαδή 3 χρόνια μετά το αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου, υπάρχουν οπαδοί της ομάδας που συνομίλησαν με τον Αλέξη Κούγια και του ζήτησαν να ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Επικοινώνησαν δηλαδή με τον άνθρωπο όπου ευθύνεται για όλα τα δεινά του Ολυμπιακού Βόλου στη σύγχρονη ιστορία του. Με τον άνθρωπο όπου ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη διάλυση της ομάδας. Και από αυτόν τον άνθρωπο, κάποιοι που θέλουν να λέγονται Ολυμπιακοί, του ζήτησαν να αναλάβει την ομάδα. 
Και εντάξει, ο Αλέξης Κούγιας είναι συνηθισμένος να αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα. Αλλά αναρωτιέμαι. Αυτοί που επικοινώνησαν με τον Κούγια, εξακολουθούν να να αποκαλούνται οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου; Εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πονάνε την ομάδα; 
Μην περιμένετε να σας πω ποιοι είναι αυτοί που έκαναν αυτό το περιβόητο τηλέφωνο. Δεν έχει και καμία σημασία αν είναι ο τάδε ή ο δείνα. Αλλωστε και να αναφέρω τα ονόματα τους είναι βέβαιο ότι θα το αρνηθούν, αφού και οι ίδιοι που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια είμαι σίγουρος ότι δεν το παραδέχονται ούτε μπροστά στον καθρέφτη τους.
Ωστόσο, η επικοινωνία αυτή είναι πραγματική και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Και μάλιστα έγινε λίγες ημέρες πριν από τη συγκέντρωση στο Forum. 
Το αξιοσημείωτο βέβαια της συζήτησης αυτής ξέρετε ποιον είναι; Ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλεξης Κούγιας εμφανίστηκε θετικός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αρκεί όπως τόνισε στους ανθρώπους που τον προσέγγισαν να του διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο. Κάτι τέτοιο βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν δυνατό να συμβεί και έτσι η όλη συζήτηση τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. 
Το να εκφράζεις την άποψη ότι μία διοίκηση και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν απέτυχαν ως ένα σημείο είναι αποδεκτό. Το να υποστηρίζεις ότι τα μέλη μίας διοίκησης θα πρέπει να αποχωρήσουν από την αγαπημένη σου ομάδα επειδή εκτιμάς ότι έκλεισαν τον κύκλο τους, άντε να πούμε ότι και αυτό είναι αποδεκτό. Αλλά να φτάνει στο σημείο, οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου να ζητάει από τον «καταστροφέα» της ομάδας του, να αναλάβει τα διοικητικά της ηνία, είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Είναι ξεφτίλα και κυρίως ντροπή όχι μόνο γι αυτόν που έκανε το τηλέφωνο αλλά και γι αυτούς που το σκέφτηκαν.» 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...