Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ηλία κάναμε λάθος...

Απάντηση στον Ηλία Σολάκη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στο facebook έδωσε το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού Βόλου μέσω ανακοίνωσης.



Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο και η διοίκηση του έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, οφείλουμε να απαντήσουμε στον Ηλία Σολάκη και στην ανάρτησή του στο facebook.
Φεύγοντας ως τελειωμένος και αποτυχημένος από την Παναχαϊκή η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου σε αγκάλιασε δίνοντας σου την ευκαιρία να κρεμάσεις τα παπούτσια σου στην ομάδα όπου στην ουσία γνώρισες τις μεγαλύτερες σου επιτυχίες. 
Στο τέλος της καριέρας σου η μεγάλη ομάδα του Oλυμπιακού Βόλου και αυτοί που τη διοικούν σου εμπιστεύτηκαν τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο σχολιασμός και η ανάρτησή σου στο Facebook δείχνει ποιος πραγματικά είσαι. Δυστυχώς κάναμε λάθος και στη δική σου επιλογή.
Συμβουλευτικά, όμως, θα θέλαμε να σου πούμε ότι για να μπορείς να μιλάς και να αποδείξεις ότι άδικα σε απομακρύναμε θα πρέπει να δούμε την επόμενη στάση και την πορεία της καριέρας σου.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε κάτι ακόμα που έχει σχέση και σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο: Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα....

Καλή επιτυχία Ηλία"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...