Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Θα τα δώσουμε όλα!

Ο Στάθης Ρόκας μίλησε για το μπαράζ του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη και για τα… καμώματα της Football League.
Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρωταθλητής της κατηγορίας δεν βγαίνει απευθείας στη Super League, τονίζοντας ότι αυτό δεν συμβαίνει σε καμία χώρα. Παράλληλα, σχολίασε την ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟΧ και τη φιλανθρωπική του δράση στην Ελευσίνα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάθης Ρόκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:



Για το χθεσινό ματς: «Ήταν αγχωτικό το χθεσινό ματς . Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Για τη διαδικασία των πλει οφ: «Τα πλει οφ ήταν δύσκολα για μας , η όλη διαδικασία ήταν δύσκολη για μας, γιατί ενώ στην κανονική διάρκεια ήμασταν 20 βαθμούς μπροστά κάποια στιγμή βρεθήκαμε μέχρι και εκτός μπαράζ. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς , μέσα σε 10 μέρες είχαμε 4 χειρουργεία σε παίκτες βασικούς ήταν κάτι απίστευτο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά δε σταματάμε εδώ θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Ξάνθη για να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου».

Για το μπαράζ με την Ξάνθη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει συνεχόμενα παιχνίδια ενώ η Ξάνθη είναι σε αγωνιστική απραξία: 
«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά θετικό για εμάς γιατί έχουμε ρυθμό . Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας κάτι που είναι υπερπολύτιμο για την ξεκούραση μας . Σήμερα έχουμε ρεπό και το θεωρούμε κάτι το εξαιρετικό έτσι όπως τα έκανε η διοργανώτρια αρχή. Έχω ψάξει σε όλες τις χώρες και δεν έχω δει πουθενά να συμβαίνει αυτό. Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League απευθείας δε γίνεται»!

Για την κόντρα με τη Νίκη Βόλου: 
«Υπάρχει η κόντρα των ομάδων στην πόλη αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Η Νίκη Βόλου ανέβηκε και το ίδιο θέλουμε και εμείς και είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...