Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η δίωξη του Ολυμπιακού συνεχίζεται...

Η παρανοϊκή λογική του σκεπτικού πάνω στο οποίο βασίστηκε η επιτροπή αδειοδοτήσεων προβληματίζει...
Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε ουσιαστικά επειδή πλήρωνε τις υποχρεώσεις του σε ΙΚΑ και εφορία κατά την διάρκεια της περιόδου που ο ληστο -συμμορίτης Γερουλάνος τον είχε αφανίσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που εμφάνιζε προς το παρών έλλειμμα στο ισολογισμό.Η αρνητική λογιστική θέση θα «εξαφανιζόταν» με την έναρξη του 2015 σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές της ΠΑΕ. Την συγκεκριμένη θέση δεν την έλαβε υπόψη η επιτροπή αδειοδοτήσεων και κατέταξε τον Ολυμπιακό στην ίδια μοίρα με ομάδες που δεν είχαν ασφαλιστική ενημερότητα χρέη, εκατομμυρίων στην εφορία και δεκάδες προσφυγές εν ενεργεία...

Επίσης απορίας άξιο είναι το γεγονός πως ενώ τα οικονομικά κριτήρια για αδειοδότηση είναι ίδια και για τις δύο κατηγορίες, η ΕΠΟ έδωσε άδεια στον Ολυμπιακό μόνο για την Football League!Αν η ομάδα μας δεν έπαιρνε άδεια ούτε για την FL θα υπήρχε κάποια λογική στην απόφαση της επιτροπής...Τώρα;;

Όλα τα παραπάνω συνάγουν πως ουσιαστικά η δίωξη του Ολυμπιακού που άρχισε επί Γεωργίου Παπανδρέου,συνεχίζεται...

Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κου Γ.Βαρούτσικου στον SporFm Βόλου:

«Όπως απογοητεύτηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έτσι και η διοίκηση είναι απογοητευμένη. Το σκεπτικό της απόφασης δεν μας έχει κοινοποιηθεί όμως είμαι βέβαιος πως με το σκεπτικό θα γελάνε και οι κότες, καθώς ο φάκελος είναι πληρέστατος. Το μόνο πρόβλημα που μας επισήμαναν ήταν η αρνητική λογιστική θέση των 500.000€, μία θέση την οποία είχαμε μειώσει σε 100.000€. Η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσουμε μία δύο μεγάλες ομάδες καμία άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση. Τώρα πως παίρνουν αδειοδότηση, δεν ξέρω.
Ο δικός μας φάκελος είναι «κόσμημα», όταν μας έγινε γνωστή η απόφαση κοιταζόμασταν σαν χαζοί. Εμείς πληρώναμε για ενάμιση χρόνο που δεν παίζαμε ποδόσφαιρο και αυτό δημιούργησε την αρνητική λογιστική θέση. Δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Ίσως να μη θέλουν έναν δυνατό Ολυμπιακό στην Α' Εθνική.
Αυτή η απόφαση είναι γελοία. Μετά τον πόλεμο που έχουμε δεχτεί μετά το 2011, αυτά δεν μας λυγίζουν. Μας έχουν κάνει τόσο δυνατούς που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες».
Για το μπαράζ ανόδου με Ξάνθη
«Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να πάρουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι φέτος θα πιούμε «νερό».

Εφόσον ανέβουμε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι πως ακόμα και με τους περιορισμούς θα μπορέσουμε να κάνουμε μία ομάδα που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σταθεί στην κατηγορία».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...