Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση του τέως προέδρου του Ολυμπιακού με τον νύν της Νίκης Νέας Ιωνίας.
Σε νέα ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στις απειλές που εξαπέλυσε ο κος Πάτσης από το βήμα της συνέλευσης του συνοικιακού συλλόγου,ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Νίκη Νέας Ιωνίας κατάφερε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα χωρίς να πληρεί τις προϋποθέσεις.

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ με τις γελοιότητες και τις γραφικότητες του Ανδρέα Πάτση, που επιτιθέμενος εναντίον μου προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, βγαίνοντας από την ασημαντότητά του και καλύπτοντας έτσι την πρόδηλη ανεπάρκειά του. Ο κατήφορός του δεν έχει τελειωμό.

Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ταυτοποιούμε και δεν συγχέουμε την ιστορική ομάδα της Νίκης με τον ανεκδιήγητο πρόεδρο της ΠΑΕ και αφού απευθύνουμε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας για την άνοδό της στη SuperLeague, ενημερώνουμε ότι ο περήφανος λαός του Βόλου δεν έχει ανάγκη από τα μαθήματα ουδενός, πολλώ δε μάλλον από περαστικούς και ανύπαρκτους τύπους όπως ο Ανδρέας Πάτσης.

Το μόνο μάθημα που ο εν λόγω περαστικός παράγοντας θα μπορούσε ίσως να διδάξει με επάρκεια, είναι η διασφάλιση φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, με ταυτόχρονη έκθεση των ανθρώπων που τον διευκολύνουν, και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς την προβλεπόμενη έγκριση του υπουργείου, σε καμία πάντως περίπτωση μαθήματα ποδοσφαίρου.

Ο ευρισκόμενος σε κρίση μεγαλομανίας Ανδρέας Πάτσης, που μιλάει με τον καθρέφτη του και νομίζει ότι μιλάει με την ίδια την…ιστορία, οφείλει να διευκρινίσει ποιους υποδεικνύει με τον χαρακτηρισμό «παπαγαλάκια». Διότι εμείς γνωρίζουμε ότι τέτοιας ποιότητα ανθρώπους χρησιμοποιεί ο ίδιος, για να τον γλύφουν από το πρωί έως το βράδυ, με ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Σε ό,τι με αφορά ουδέποτε χρησιμοποίησα, για λόγους αρχής, δημοσιογράφους ή συνεργάτες για τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την αντιμετώπιση που τα ΜΜΕ μου επιφύλαξαν μέχρι σήμερα, αλλά και από την αντιμετώπιση του σάπιου συστήματος που ο ίδιος σαν δικηγόρος υπηρετεί και το οποίο μου επιφύλαξε τις γνωστές δικαστικές διώξεις.

Για την απόπειρα, θλιβερή σαν τον ίδιο, να διαπράξει χιούμορ με την προτροπή του προς εμέ να καταναλώσω ένα γλυκό για να ηρεμήσω, τη στιγμή που γνωρίζει, όπως όλοι άλλωστε, ότι είμαι διαβητικός, φρονώ ότι δεν χωρεί απάντηση. Ας το αξιολογήσουν οι πολίτες συνεκτιμώντας και το τι ακριβώς έχει πιεί ο εν λόγω πριν κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Κλείνοντας τον παρακαλούμε να επισπεύσει την απόφασή του για το να θα κατεβάσει την Στελίνα στη SuperLeague ή όχι, αφού ήδη στην Αθήνα ανυπομονούν για να δουν αν θα περάσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα…»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...