Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Καλή η διακοπή για τον Ολυμπιακό

O Νίκος Παντέλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» σχολίασε την κατάσταση του Ολυμπιακού και της Ξάνθης.
Οι δηλώσεις του:

«Από το τελευταίο παιχνίδι με τα Χανιά και μέχρι το μπαράζ με την Ξάνθη, θα μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα μας δοθεί η ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να προετοιμαστούμε κατάλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά και να πάμε να παίξουμε το ματς της χρονιάς. Υπάρχουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όπως για παράδειγμα οι Μπρέσκα και Μόνχε. Υπάρχει χρόνος να κάνουν θεραπεία και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι, αν και δεν θα είναι 100% ετοιμοπόλεμοι. Σίγουρα, όμως, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι, επίσης, θετικό το ότι θα έχουμε μία ακόμη λύση στην άμυνα, από τη στιγμή που επιστρέφει από τιμωρία ο Αρβανίτης».

Όσον αφορά για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε:
«Παίζουμε τους κόπους της χρονιάς σ' ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Πιστεύω, πως οι παίκτες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου και σημαντικού αγώνα και θα κοιτάξουν την Ξάνθη στα μάτια».

Ο Νίκος Παντέλης αναφέρθηκε και στον αντίπαλο, την Ξάνθη: 

«Είναι μια ομάδα η οποία αγωνίζεται επί σειρά ετών στη Σούπερ Λιγκ. Διαθέτει παίκτες πολύ αξιόλογους, έμπειρους και με παραστάσεις από παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας. Είναι το φαβορί και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, θα μπούμε όμως στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε το παιχνίδι μας, χωρίς φόβο, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχω εικόνα από την Ξάνθη, την οποία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που ολοκληρώθηκε την αντιμετώπισα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, με τις δύο ομάδες τότε να μένουν στο 0-0. Παρακολουθώ σε dvd παιχνίδια της Ξάνθης, γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η ομάδα και ποια είναι τα δυνατά, αλλά και τα αδύναμα σημεία της. Θα προσαρμόσουμε έτσι το τακτικό μας κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε καλά και ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ»
.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...