Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Στο ίδιο έργο θεατές...

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ τόνισε πως θα στηρίξει την νέα προσπάθεια της διοίκησης που θα πρέπει όμως να μάθει από τα λάθη της.Η ανακοίνωση:

«Στο ίδιο έργο θεατές, πέρυσι με Καλλονή όπου ακόμη μας δέρνουν οι παλληκαράδες του Πειραιά, με τον Παναιτωλικό, στο Πανθεσσαλικό με τον Σιδηρόπουλο να μας παίζει εχθρικά και να ευνοεί τον αντίπαλο, και φέτος στο μπαράζ με την Ξάνθη, ο ίδιος άνθρωπος, ένας διαιτητής εχθρικός και προκατειλημμένος, ο Σιδηρόπουλος, το χαϊδεμένο παιδί του Πειραιά, να μας εκτελεί και πάλι και να διαπράττει με τους λάισμαν ένα ακόμη έγκλημα.

Δε θα πτοηθούμε για τις αδικίες, για τον πόλεμο και για τις αδειοδοτήσεις από κάποιους αλήτες.

Η ομάδα μας, απέδειξε ότι ήταν και παραμένει η μεγάλη επαρχιακή ποδοσφαιρική δύναμη. Πέρυσι με τον Παναιτωλικό 17.000 άτομα, φέτος στου Χαριλάου 5.000 άτομα, με κακή ψυχολογία, αφού άλλες προσδοκίες είχε ο κόσμος, χωρίς καμιά βοήθεια για τα πούλμαν και τα εισιτήρια, εργάσιμη καθημερινή μέρα, δείξαμε ποιοί είμαστε.

Θα στηρίξουμε και πάλι τη νέα προσπάθεια για τη νέα χρονιά και αυτοί που θα ηγηθούνε στη Διοίκηση τη νέα χρόνιά να μάθουνε από τα όποια λάθη γίνανε πέρυσι και φέτος (προπονητής, μεταγραφές κ.λπ).

Η ομάδα μας με 18 βαθμούς από τον δεύτερο, σύρθηκε στα πλέι οφ και στα μπαράζ αποδυναμωμένη, αβοήθητη και αθωράκιστη.

Συγχαίρουμε τους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αφού και στα πλέι οφ και στο μπαράζ έκαναν κατάθεση ψυχής και ήτανε καλύτεροι από την Ξάνθη.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πικραμένους αλλά σε λίγο καιρό πεισμωμένοι και αποφασισμένοι θα είμαστε πάλι στις επάλξεις με δύναμη, με ζωντάνια και νέα όνειρα.

-Η-

Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...