Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά!

Ανακοίνωση -εγερτήριο ενόψη του μπαράζ ανόδου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:


«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το μπαράζ πλησιάζει. Μετά τον πρώτο τελικό στα Χανιά, έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο και τελευταίο τελικό με την Ξάνθη.
Ένα ματς που θα μας οδηγήσει στην Super League, εκεί που ήμασταν και εκεί που δικαιούμαστε να είμαστε, μετά την άδικη και βρώμικη πολιτική δίωξη της ομάδας μας.

Απευθυνόμαστε στους 17.000 οπαδούς μας που έδωσαν το παρόν στον περσινό άτυχο τελικό στο Πανθεσσαλικό.
Μπορεί οι προσδοκίες μας να μην δικαιώθηκαν πιο νωρίς και να πανηγυρίζουμε την άνοδο στην έδρα μας με τον Αιγινιακό, μπορεί η ψυχολογία μας να μην είναι στα ύψη, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και στους παίκτες μας, ότι σε αυτό το ματς θα κάνουνε κατάθεση ψυχής και θα μας χαρίσουνε την άνοδο. Στα πλέι – οφ η ομάδα μας στα περισσότερα ματς τα έδωσε όλα, είχαμε όμως όσκαρ ατυχίας με 4 χειρουργεία, με χαμένα πέναλτι, με απίστευτες ευκαιρίες και ατελείωτους τραυματισμούς και ελλείψεις.
Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε δυναμικό παρόν και όπως γνωρίζουν όλοι, η μάχη της κερκίδας έχει κερδηθεί ήδη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πιστοποιητικά, επιβραβεύσεις και αναγνωρίσεις δε χρειάζεται.
Το έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η πρώτη επαρχιακή ποδοσφαιρική δύναμη.
Ένα ματς λοιπόν, φίλοι μας, που θα γραφεί στην ιστορία. Και ο Ολυμπιακός μας δεν έχει χάσει κανένα μπαράζ. Και αυτό θα το κερδίσουμε με πίστη και δύναμη.
Καλούμε τη Διοίκηση να εξασφαλίσει κάποια πούλμαν για δωρεάν μετακίνηση και φθηνό εισιτήριο για τις ευπαθείς ομάδες (γυναίκες, παιδία, μαθητές, άνεργους).

Όλοι λοιπόν ραντεβού στου Χαριλάου.
Να μην μείνει κανείς στα καφέ για να το δούνε τηλεοπτικά. Αυτοί που θα μείνουνε στο Βόλο χωρίς σοβαρό λόγο, θ’ απέχουνε από τη χαρά μας και τις εκδηλώσεις μας.

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Υ.Γ. Βλέπουμε μπροστά μας μόνο το μπαράζ. Δεν προσδοκούμε τίποτα άλλο, αφού το ΠΑΣΟΚ πριν 3 χρόνια πέτυχε την μεγάλη ποδοσφαιρική και σεξουαλική εξυγίανση, τιμωρώντας και εξαφανίζοντας τον Ολυμπιακό μας χωρίς αποδείξεις αλλά και χωρίς ενδείξεις. Μόνο με την «πιάτσα» κάποιου μυθομανή και αποτυχημένου.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...