Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Στα χέρια του Ερασιτέχνη η ΠΑΕ

Το «κλειδί» της ΠΑΕ παρέδωσε στον Ερασιτέχνη σήμερα ο τέως πρόεδρος κος Καραγιάννης.
Το πατρικό σωματείο του Α.Σ. μάλιστα καλεί όλους τους μετόχους αλλά και τους φιλάθλους σε ανοικτή συγκέντρωση στο Forum στις 20:00.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα 16/06/2014 στα γραφεία του Συλλόγου συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κος Νικόλαος Τσεκούρας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κο Καραγιάννη Δημήτριο παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κου Βαρούτσικου Γεωργίου προκειμένου να δοθεί εγγράφως η δήλωση παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και ως κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, η εξουσιοδότηση να γίνουν όλες οι απαραίτητες εκ του Νόμου ενέργειες για την συνέχιση της λειτουργίας της ΠΑΕ.

Εξουσιοδοτήθηκε επίσης το Δ Σ του Α Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συζητήσεις για την εξεύρεση φυσικού η φυσικών προσώπων η και εταιρικών σχημάτων που επιθυμούν να γίνουν κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένη την κρισιμότητα της στιγμής καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.00 μμ στο συνεδριακό κέντρο forum σε ανοιχτή συγκέντρωση το Δ Σ της ΕΠΣΘ, όλους τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, όλους τους επώνυμους επιχειρηματίες του Βόλου, τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Συνδέσμων φιλάθλων, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και όλους όσους επιθυμούν να καταθέσουν προτάσεις για να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης αυτή την δύσκολη περίοδο.
Στην συγκέντρωση κλήθηκαν να παρευρεθούν ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου κος Πάνος Σκοτινιώτης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βόλου κος Αχιλλέας Μπέος.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΑΤΣΙΟΣ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...