Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ποια είναι η Ξάνθη

Την αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθεί να σκιαγραφήσει το VolosFans.
H ομάδα του Πανόπουλου μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται στην δυσμενή θέση να παίζει την παραμονή της σε παιχνίδι μπαράζ.

Η φετινή Skoda παρά του γεγονότος πως «έβγαλε» τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας και έγινε η δεύτερη περιφερειακή ομάδα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου του Ίμρε Μπόντα που το κατάφερε, δεν θα έχει τις υπηρεσίες του.Φυσικά μιλάμε για τον Εστεμπάν Σολάρι ,ο οποίος λόγω τραυματισμού θα δει το μπαράζ από τις κερκίδες.

Σαφώς οι Ακρίτες έχουν εναλλακτικές λύσεις: Κυριακίδης, Μπέρτο, Βάλλας, Γούτας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Κάλβο και Σολτάνι αποτελούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η ομάδα πλαισιώνεται επίσης από τους Τσέμα, Χοσέμι, Ράνο, Σουάρεζ, Τριάδη, Κολλαρά, Νάκα και Παπαδημητρίου.

Η ομάδα τερμάτισε τρίτη από το τέλος με 11 νίκες ,5 ισοπαλίες και 18 ήττες.Η αχίλλειος πτέρνα των Ακριτών ήταν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις αφού κατάφεραν μόλις μία νίκη και 4 ισοπαλίες.Διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 54 γκολ παθητικό.

Οι φίλαθλοι της πόλης δείχνουν να έχουν γυρίσει την πλάτη στον Πανόπουλο αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις των εισιτηρίων που έκοψαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας με μέσο όρο 1488 ανά παιχνίδι.

Η Σκόντα έχει αρκετό καιρό να παίξει επίσημο παιχνίδι.Σε δύο φιλικά που έπαιξε μπορεί να μοίρασε τεσσάρες αλλά οι αντίπαλοί της ήταν χαμηλής δυναμικότητας αφού επρόκειτο για την Εθνική Ενόπλων και την Βουλγαρική Πιρίν.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...