Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Οι αντίπαλοι της νέας χρονιάς

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στα «αλώνια» της Β΄Εθνικής.

Ένας ακόμα Γολγοθάς θα είναι η επόμενη Football League.Η ομάδα μας θα αναγκαστεί να δώσει 36 παιχνίδια για να διεκδικήσει την άνοδό.

Σύμφωνα με το πλάνο της διοργανώτριας αρχής οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα στο τέλος για τις δύο προνομιούχες θέσεις.Από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν 7 ομάδες.
Βέβαια επειδή στην Ελλάδα είμαστε ,όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν από την μία μέρα στην άλλη...'Eτσι μπορεί να ακούγονται απόψεις πως για να μην μπλέξει η ΑΕΚ σε μίνι πρωταθλήματα,ίσως να προβιβαστούν απευθείας οι δύο πρωταθλητές αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο μετά την συμφωνία της αθηναικής ομάδας με τον ΟΤΕ ΤV.

Αρκετές είναι οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση και εκτός απροόπτου θα παίξουν τον ρόλο «κομπάρσου».Οι έξι ομάδες που ανέβηκαν από το ερασιτεχνικό αναμένεται να λάβουν άδεια ,αφού υποτίθεται πως έρχονται χωρίς χρέη...

Στον Βορρά οι μισές ομάδες είναι χωρίς άδεια ,ενώ στον Νότο οι μη αδειοδοτημένες ομάδες είναι αρκετά λιγότερες.Πάντως οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν περιμένουν «δωράκι» από την ΕΠΟ ,υπό την μορφή  «χαλάρωσης» των περιορισμών στις μεταγραφές. 

Επειδή βέβαια το έργο το έχουμε...ξαναδεί ,μέχρι και την τελευταία στιγμή θα παίζεται η συμμετοχή κάποιων συλλόγων.Έτσι μέχρι τώρα ο Άρης ακροβατεί ανάμεσα στην συμμετοχή του στην κατηγορία και στην λύση της Ερασιτεχνικής ,ενώ ο Κούγιας ανακοίνωσε πως θα πάρει την Παναχαΐκή να την μετακομίσει στην Καλαμάτα.Την ίδια στιγμή στις Σέρρες το Γάζωρο δηλώνει αδυναμία και καλεί τον Πανσερραικό σε συγχώνευση...

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μακρύ...

Νότος

ΑΕΚ *
ΑΟ Τραχώνων *
ΑΟ Χανιά
Απόλλων
Αχαρναϊκός
Επισκοπή
Ερμιονίδα*
Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα
Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή
Πανηλειακός
Φωκικός 

Φωστήρας

Βορράς

Αγροτικός Αστέρας*
Λάρισα*
Αιγινιακός
Αναγ. Καρδίτσας
Άπόλλων 1926
Άρης
Δόξα Δράμας
Εθνικός Γαζώρου
ΑΕΠ Ηρακλής
Ζάκυνθος
Λαμία*
Ολυμπιακός Βόλου
Πιερικός
Τύρναβος

Σ.Σ :Οι ομάδες με κόκκινο χρώμα δεν έχουν άδεια συμμετοχής και έχουν περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.
Η αδειοδότηση των ομάδων με αστερίσκο είναι σε εκκρεμότητα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...