Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ομάδες με κόσμο δεν πεθαίνουν!


Ανακοίνωση για τον αγώνα εξέδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ριζόμυλο.


«Τα ψέματα τελείωσαν! Έμεινε μόνο ένας αγώνας... Ένας και ίσως ο πιο καθοριστικός, καθώς θα κρίνει όχι μόνο την επόμενη μέρα της ομάδας μας, αλλά ολόκληρη την πορεία που θα διαγράψει ο Ολυμπιακός Βόλου τα επόμενα χρόνια στα γήπεδα.

Η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται αύριο στη Super League! Διότι εκεί είναι η φυσική της θέση βάσει δυναμικής και ιστορίας! Διότι ποτέ δεν υποβιβάστηκε στους αγωνιστικούς χώρους! Διότι εκεί τη θέλουν οι χιλιάδες οπαδοί της στην <<κατακόκκινη και αυστριακή>> Μαγνησία που δεν σταμάτησαν λεπτό να τη στηρίζουν και που σήμερα θα γεμίσουν ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ... απλά γιατί μπορούν!

Καλούμε τον κόσμο να κάνει <<πύρινη έδρα>> το γήπεδο του Άρη και να <<καταπιεί>> την ομάδα της Ξάνθης, να στηρίξει την ομάδα με τη φωνή του και να δει έστι όλη η Ελλάδα ποια ομάδα έχει τον κόσμο και τη δυναμική, ώστε να βρίσκεται στη Super League.

Σήμερα, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, δε θα μας λέει τίποτα απλά η προσπάθεια! Έτσι, η ομάδα μας έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ <<ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ>>...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ!!!

ΥΓ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!! ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ <<ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ>> ΠΟΤΕ!!! ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ!!! Ε, ΚΑΙ;;; ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!

RiZoMyLoS G1»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...