Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Βύζας - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Με μισή ομάδα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Βύζα την Κυριακή στις 15:00.
Οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών οκτώ παικτών.Έτσι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αρβανίτης, Κατσιαρός, Δεινόπαπας, Ρόκας, Κατσίκης, Γιαλούσης και Καπετάνος οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές τους.Επιπλέον ο Καρράς συνεχίζει να είναι τραυματίας και δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Ο Μόνχε προπονείται κανονικά και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους ,αλλά ο Κοκότοβιτς δεν πρόκειται να διακινδυνέψει την συμμετοχή του στο πολύ κακό γήπεδο των Μεγάρων.

Από την άλλη ο Βύζας είναι ένα βήμα πριν την διάλυσή του.Η ομάδα δεν έχει προπονητή και όλοι οι παίκτες περιμένουν να δώσουν το τελευταίο παιχνίδι για να αποχωρήσουν από την ομάδα.

To παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό και ορίστηκε να το διευθύνει ο Σφακιανάκης (Αθηνών) με βοηθούς τους  Δανέζης (Αθηνών) και Κοσμά (Αθηνών) ενώ 4ος θα είναι ο Ζαραβίνος (Αθηνών)


  • Kανονικά θα γίνει η αγωνιστική μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
  • Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου : Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Καρίλ, Γεωργίου, Γκίτκος, Ζέρης, Ιωάννου, Καρράς, Κεσίδης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Μπόρας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Παπανικόλας, Πινδώνης. 


Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με νέα των δύο ομάδων μέχρι και την σέντρα του αγώνα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...