Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Απάντησε στα τσιράκια του Αλαφούζου

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες αρνητικών και άκρως ειρωνικών σχολίων για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου. 
Αυτή τη φορά, «πρωταγωνιστής» δεν ήταν ο γνωστός σε όλους μας «δικαστής» αλλά ο «μεγαλοδημοσιογράφος» Βασίλης Λυριτζής. 
Πραγματικά, δεν περιμέναμε από τον «μεγαλοδημοσιογράφο» κ. Βασίλη Λυριτζή να υποπέσει σε τέτοιο ατόπημα. 
Προφανώς ο «μεγαλοδημοσιογράφος» κ. Βασίλης Λυριτζής νοστάλγησε τις εποχές που εργαζόταν στην ΕΡΤ και αμειβόταν πλουσιοπάροχα με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως από τον Ελληνικό λαό και αποφάσισε να ενδώσει στις επιθυμίες των… αφεντικών του. 
Σας ενημερώνουμε κ. Λυριτζή, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου από το 1937 όταν και ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα έχει έδρα τον Βόλο και ΜΟΝΟ τον Βόλο. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η μεγάλη ομάδα του Βόλου είναι ο Ολυμπιακός, κάτι άλλωστε που είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε, αλλά για τους δικούς σας λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε, το αποκρύπτετε. 
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι είμαστε συνηθισμένοι στα κακοήθη σχόλια των συστημικών δημοσιογράφων. Τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός Βόλου τα έβαλε με το κράτος και όλο το σύστημα γύρω από αυτό και βγήκε νικητής. Δέχθηκε τόνους λάσπης και όχι μόνο παρέμεινε ζωντανός αλλά βγήκε ακόμα πιο δυνατός.  
Σας ενημερώνουμε λοιπόν και εσάς αλλά και τα αφεντικά σας, ότι όσο μας χτυπάτε, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε.

Υ.Γ.: Κύριε Λυριτζή. Ελπίζουμε μετά από αυτό το ειρωνικό σχόλιο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, να πετύχατε την αύξηση του μισθού σας. 
Υ.Γ.2 Οσο για την μαριονέτα που θέλει να λέγετε δημοσιογράφος κ. Χριστίνα Βραχάλη, την προσκαλούμε στον όμορφο Βόλο για να διαπιστώσει και μόνη της αν αυτή η πόλη έχει τη δυνατότητα να γίνει Μονακό. Και να είναι σίγουρη ότι θα περάσει πολύ καλά.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...