Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Nα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο ΕΑΚ!


Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Volos 9.86 και στην εκπομπή «Η Τρόικα των Σπορ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπέου:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει άλλη ποιότητα και κουλτούρα και μπορεί να κρίνει τις διάφορες κινήσεις της διοίκησης. Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ας κάνουμε λίγο υπομονή και πιστεύω πως κάθε εβδομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.

Αν κρίνω από τις κινήσεις που έγιναν στην ομάδα, από τα φιλικά που έχω παρακολουθήσει και αναλύοντας το ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα έχει μια καλή ομάδα στο πρωτάθλημα και θα είναι μέσα στην τετράδα που θα παίξει στα πλέι οφ από το Νότιο όμιλο.

Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να πάρει πίσω από του... έκλεψαν. Όλοι θα πρέπει να συμπαρασταθούμε στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα. Είναι ιδέα και θα υπάρχει πάντα.

Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας. Όλος ο κόσμος έχει προβλήματα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν συσπειρωθεί και αυτή η συσπείρωση είναι ορατή. Θα πρέπει με την παρουσία τους στο γήπεδο να δώσουν ηχηρό μήνυμα, δείχνοντας τη μεγάλη δυναμική του Ολυμπιακού. Είναι αδιανόητο να μην είναι ασφυκτικά γεμάτες αύριο οι κερκίδες του ΕΑΚ, αυτές που θα φιλοξενήσουν φιλάθλους, στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα, να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη και ο κόσμος να σταθεί αρωγός στη διοίκηση του κ. Καραγιάννη. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν κάνει πάρα πολλά. Αναβαθμίζουν συνεχώς το ΕΑΚ και καθημερινά βλέπουμε ολοένα και περισσότερα έργα στο στάδιο. Όλα αυτά γίνονται με χρήματα τη διοίκησης, όπως με χρήματα της διοίκησης έγιναν και 17 μεταγραφές. Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος.

Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή οι φίλαθλοι οφείλουν να στηρίξουν τον Ολυμπιακό μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, χωρίς έκτροπα, γιατί οι παραβάσεις τιμωρούνται με βαριά πρόστιμα και αυτό θα επιβαρύνει οικονομικά την ομάδα.

Είναι άδικο ο Ολυμπιακός να πληρώνει χρήματα επειδή κάποιος πέταξε ένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλαθλοι πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ποδοσφαιρικά δεν θα κριθεί από ένα παιχνίδι, από ένα αποτέλεσμα. Ο αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Όλοι μαζί αύριο στο ΕΑΚ για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Κύπελλο...».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...