Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μην ασχολείστε με τον Ολυμπιακό, κ. Καρεκλίδη

Ο Ολυμπιακός Βόλου βάλει κατά τοπικής εφημερίδας που ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι το ΕΑΚ δεν έχει αδειοδοτηθεί.

Η βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, που ανέφερε ότι το ΕΑΚ δεν έχει πάρει ακόμη άδεια λειτουργίας. 


Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το ΕΑΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και «για του λόγου το αληθές πολύ σύντομα ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου θα το διαπιστώσει, αντικρίζοντας ένα καλλωπισμένο και λειτουργικό ΕΑΚ».

Η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι διαβάσαμε την Παρασκευή 13/9 πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής "ανύπαρκτης" στο Βόλο εφημερίδας που αναφέρεται σε ανύπαρκτο θέμα για το ΕΑΚ.

Προφανώς ο σκοπός της "ανύπαρκτης" στο Βόλο εφημερίδας δεν είναι άλλος από το να προκαλέσει αναστάτωση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι λοιπόν, για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ήδη δαπανήσει δεκάδες χιλιάδες Ευρώ για τη βελτίωση του ΕΑΚ και τα έργα συνεχίζονται, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει και ο κάθε δύσπιστος.

Όσον αφορά τώρα την οικογένεια Καρεκλίδη, γνωστή για τα οπαδικά της συναισθήματα αλλά και για τα πολιτικά της, για να μην ξεχνιόμαστε, καλά θα κάνει να μην ασχολείται με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι όσο και να προσπαθεί δεν καταφέρνει να βλέπει αντικειμενικά τα γεγονότα.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρώτον γιατί είναι ανενημέρωτοι όπως αποδεικνύεται συχνά πυκνά και δεύτερον διότι όλα τα δημοσιεύματα τους που αφορούν την ομάδα μας έχουν σκωπτικό και ειρωνικό χαρακτήρα και ποτέ αλήθεια ή ουσία.

Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει και εσείς έχετε ήδη κριθεί.

Σημείωση: Το ΕΑΚ Βόλου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και για του λόγου το αληθές πολύ σύντομα ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου θα το διαπιστώσει, αντικρίζοντας ένα καλλωπισμένο και λειτουργικό ΕΑΚ».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...