Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σόου Δεινόπαπα στο Ριζόμυλο

Μία ομάδα μόνος του ήταν ο Θανάσης Δεινόπαπας στο σημερινό φιλικό με το Ριζόμυλο.
Ο επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού τα έκανε όλα...
Κέρδισε πέναλτι ,«σέρβιρε» ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ.
Ασφαλώς ο Αστέρας Ριζομύλου δεν ήταν ο αντίπαλος ώστε να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας.Αυτός ήταν και ο λόγος που ουσιαστικά διαφυλάχτηκαν τα  «ατού» των ερυθρολεύκων ενόψη του παιχνιδιού του Σαββάτου με αντίπαλο την Παναχαΐκή για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Παρά ταύτα ο Γιώργος Βαζάκας είχε την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα του Μάριο Γκούρμα, του Παπανικόλα αλλά και την μαχητικότητα των υπολοίπων νεαρών παικτών του Ολυμπιακού που διεκδικούν μία θέση στην δεκαοκτάδα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 0-4 σε ένα κατάμεστο γήπεδο από τους κατοίκους του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου που έσπευσαν να δούνε από κοντά την μεγάλη ομάδα της περιφέρειας.

Το φίλμ του αγώνα:

Στο 15' ο Δεινόπαππας κέρδισε πέναλτι και ο Μάριο Γκούρμα που το εκτέλεσε πέτυχε το πρώτο του γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου για το 0-1.

Στο 26' ο Πινδώνης με σουτ έκανε το 0-2

Στο 38' ο Δεινόπαππας μετά από συνδυασμό έκανε με σουτ το  0-3

Στο 67' ο Δεινόπαππας έγραψε το 0-4 με κοντινό πλασέ
Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Γιατζίδης (30' Παπαγιαννόπουλος), Λουφόπουλος, Ακριβούσης, Κόκκας Σ., Σεσκλιώτης, Μπερτζέμης (17' Ματθαίου), Ισά (18' Σούδης), Μπούρντα, Καψιώτης, Γιώργης, Κόκκας Π. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Γιαλούσης, Κόμνος,  Κωστούλας (11' Μπόρας), Παπανικόλας, Ολίσε (46' Κεσίδης), Πινδώνης (68' Ζέρης), Κολημήτρας, Δεινόπαππας, Μπρέσκα (11' Ζέρης, 46' Κατσιαρός), Γκούρμα (46' Γκέσιος) 

*Στο ημίχρονο ο Αστέρας Ριζομύλου τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τον πρώην πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο, τον Ηλία Σολάκη, τον Θανάση Κωστούλα και τον Μάριο Μπρέσκα. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...