Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Εξι μήνες μπάλα, έξι θα βαράνε μύγες

ΤΕΛΙΚΑ αυτή η φαρσοκωμωδία του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής θα διεξαχθεί οριστικά και αμετάκλητα σε δύο ομίλους των 14 ομάδων. 


Πέρυσι με τις 21 ομάδες έγιναν σαράντα αγωνιστικές και τώρα με τις 14 θα γίνουν είκοσι έξι. Εξι μήνες τον χρόνο δηλαδή οι ομάδες θα παίξουν μπάλα και τους άλλους έξι θα βαράνε μύγες.

Και ποιες ομάδες μάλιστα; ΑΕΚ, Λάρισα, Πανσερραϊκός ρίξανε τις μπιστολιές και δεν κατεβήκανε να παίξουν στο πρωτάθλημα. Αντ' αυτών λοιπόν, μπήκανε από το παράθυρο στην κατηγορία ο Πανηλειακός, ο Βατανιακός, η Ζάκυνθος και η Γλυφάδα. Και καλά κάνανε. 

Θ' αντέξουνε όμως αυτές οι 28 ομάδες μέχρι το τέλος; 'Η στην πορεία θ' αρχίσουνε να τα παρατάνε; Τα λεφτά φέτος από τον ΟΠΑΠ θα είναι πολύ λιγότερα. Κι όπως θα γίνει η μοιρασιά των ομάδων, στον έναν Ομιλο θα γίνει πόλεμος, ενώ ο άλλος θα είναι της πλάκας. 

Στον Βορρά έχουνε μαζευτεί όλες οι βαρβάτες ομάδες: Πρωταθλητής των μεταγραφών είναι ο Ηρακλής. Πρωταθλητισμό θα κάνουν και ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου. Άνοδο θα χτυπήσει και ο πλέον τίμιος Ελληνας παράγοντας που ακούει στο όνομα Αμπατζής. Έριξε κανόνι σαν Κέρκυρα και παίζει σαν Κέρκυρα-Κασσιόπη χωρίς να χρωστάει σέντζι. 

Σχετικά τώρα με τον Νότο υπολήψεις δεν θίγουμε, αλλά πάρε την μια ομάδα και χτύπα την άλλη: Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Ψαχνά, Καλλιθέα, Βύζας, Χανιά, Επισκοπή, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Πανηλειακός, Γλυφάδα, Ζάκυνθος και Φωκικός.
Όλες οι άλλες οι 13 μαζί δηλαδή μία Παναχαϊκή δεν κάνουνε.


Κώστας Καίσαρης

πηγή:sentragoal 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...