Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Κράτησε το μήδεν στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε σημεία βελτίωση και κέρδισε εύκολα τον Τύρναβο με 2-0.
Μπροστά σε 2500 φίλους τους οι ερυθρόλευκοι με γκολ των Δεινόπαπα και Ντινόπουλο και με έναν πολύ καλό Γιενκά,έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Η άμυνα δεν δέχτηκε γκολ ,αλλά σαφώς η επίθεση της ομάδας της Λάρισας ,δεν ήταν καθόλου πιεστική ώστε να βγούνε σαφή συμπεράσματα.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Σταυράκης κάτω από τα δοκάρια, οι Καρράς και Κατσιαρός στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, οι Κωστούλας και Αρβανίτης στο κέντρο της άμυνας, οι Πινδώνης, Ρόκας στη μεσαία γραμμή, ο Δεινόπαπας και ο Γιενγκά στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Πόνσε πίσω από τον προωθημένο Γκέσιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, έκανε κάποια ατομική λάθη, αλλά δεν απειλήθηκε καθόλου. Κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, με τον Γιανίκ Γιενγκά να βρίσκεται σε καλή ημέρα. Ο Κονγκολέζος αριστερός μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής των επιθετικών πρωτοβουλιών του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι.
Η κυριότερη φάση έγινε στο 33, όταν έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 12’ απείλησε, όμως στο πρώτο σουτ (με το αριστερό και εξωτερικό) ο Ντάλλας μπλόκαρε, ενώ στο 18’ η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 19’ ο Γιενγκά ανέλαβε και ρόλο δημιουργού, έβγαλε στην αντεπίθεση τον Γκέσιο, αυτός βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά, αλλά σούταρε άουτ.
Στο 34’ ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κατσιαρός σέντραρε από τα αριστερά και ο Δεινόπαπας με κεφαλιά εντός περιοχής και ανενόχλητος, έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τους: Σταυράκη κάτω από την εστία, τους Γιαλούση, Αρβανίτη Κωστούλα, Κόμνο από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας, τους Πινδώνη, Καπετάνο στη μεσαία γραμμή, τους Μπρέσκα και Ακόστα στη δεξιά και αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και τον Κατσίκη πίσω από τον Ντινόπουλο, που ήταν μοναδικός φορ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε με τον Μπρέσκα στο 50’, ενώ ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντινόπουλο στο 62’. Με ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, πάσαρε στον Ντινόπουλο και αυτός με σουτ έγραψε το 2-0.
Μετά το 60’ οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 68', ο Κόμνος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Κατσίκη στην περιοχή και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Κωστούλας, Πινδώνης, Ρόκας, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Πόνσε, Γιενγκά.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Σταυράκης, Κόμνος, Γιαλούσης, Πινδώνης (60’ Κεσίδης, 79’ Κολημήτρας), Ντινόπουλος, Μπρέσκα, Αρβανίτης (60’ Ζέρης), Κωστούλας (72’ Μπόρας), Καπετάνος, Ακόστα, Κατσίκης.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας (31’ Καραναστάσης, 60’ Πρίφτης), Σκούπρας (69’ Σιάτρας), Κουρτεσιώτης, Τέλλος (79’ Ηλ. Καραγιάννης), Γκαλίτσιος (71’ Μάγγος), Νταντίδης, Ντος Σάντος (85’ Σουλιώτης), Σαχινίδης (72’ Πούτας), Τσούκαλος (60’ Ζυγκερίδης, 88΄ Δημολιός), Βανγκελί (46’ Γεωργίου), Ευαγγέλου (57’ Χρ. Καραγιάννης).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...