Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Απάντηση Καραγιάννη

Απάντηση στα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στη mikriliga o πρόεδρος της Ζακύνθου Γ. Φώσκολος, εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου και του ιδίου έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης.
Σ' αυτή αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή συνέντευξη του προέδρου της Ζακύνθου στην ιστοσελίδα mikriliga.com και στον Γ. Φώσκολο, με τον απρεπή τίτλο <<..."Μόνο ξύλο δε φάγαμε για να πάμε Βορρά"!...>>, θέλω να επαναλάβω τα ερωτήματα που του έθεσα στην σημερινή (27/8/2013) συνεδρίαση της football league, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από τον ίδιο ως "ανήθικη και αδικαιολόγητη επίθεση"..

Εσείς δεν ήσασταν που πριν από ένα περίπου μήνα, όταν παρουσιαστήκατε στην συνεδρίαση της football league για να μας παρακαλέσετε να σας δεχτούμε στο πρωτάθλημα της περιόδου 2013 - 2014, μας παρουσιάσατε την Ζάκυνθο ως ένα υγιές, εύρωστο και απόλυτα τακτοποιημένο οικονομικά σωματείο; Τι άλλαξε σε λίγες μόνο ημέρες και δεν έχετε πια την οικονομική δυνατότητα ούτε καν αυτών των μετακινήσεων; Σύμφωνα με έρευνα του κ. Καλογιάννη (τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν επίσημα στην σημερινή συνεδρίαση) οι μετακινήσεις σας από το νησί της Ζακύνθου προς τις έδρες των ομάδων του Βορείου Ομίλου θα σας στοιχίσουν 7.000 ευρώ περισσότερα από τον μέσο όρο του κόστους των μετακινήσεων των υπολοίπων ομάδων. Που πήγε λοιπόν η εύρωστη οικονομικά ομάδα; Για άλλη μας μιλούσατε;

Εσείς δεν ήσασταν που, με δικό σας αίτημα, σύμφωνα με την μαρτυρία τόσο του προέδρου κ. Καλογιάννη όσο και της γραμματέως του, συμμετείχατε στο πρωτάθλημα της football league 2 περιόδου 2012 - 2013 στον Βόρειο Όμιλο; Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε με εσάς; Θα παίζετε σε όποιον όμιλο αποφασίζετε κατά το δοκούν, μόνοι σας, εσαεί; Ποιός σας δίνει αυτό το δικαίωμα; Αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει επιτέλους, οριστικά.

Και ως επιμύθιο, για να το μάθει και ο φίλαθλος κόσμος της Ζακύνθου, αφού εσείς του το αποκρύψατε στην ως άνω συνέντευξή σας, να σας θυμίσω ότι το αίτημα σας ετέθη σε ψηφοφορία, της οποίας το αποτέλεσμα ήταν 24 ψήφοι υπέρ της παραμονής σας στον Βόρειο όμιλο, 2 λευκά και 0 (μηδέν) ψήφοι υπέρ της μετακίνησης της ομάδας της Ζακύνθου στον Νότιο όμιλο.

Όσο για τα λεγόμενά του <<...Κατά την κουβέντα για το Βόλο ο κ. Καραγιάννης δεν άνοιξε το στόμα του καν...>> να του θυμίσω πως ο Ολυμπιακός Βόλου εξέφρασε την άποψη ότι δεν τον ενδιαφέρει σε ποιό όμιλο θα αγωνιστεί, αλλά ο εν λόγω κύριος προφανώς ήταν, την συγκεκριμένη στιγμή, αφηρημένος. Ας προστρέξει στα ηχογραφημένα πρακτικά της συνεδρίασης.

Επίσης, για τα λεγόμενά του <<... Δεν φταίει η Ζάκυνθος που ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τόσο καιρό στη Β΄ Εθνική...>> τον ενημερώνω, μιας και είναι ο τελευταίος παράγοντας του ποδοσφαίρου ο οποίος προσποιείται ότι δεν το άκουσε ακόμη, πως ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να παίζει στη Β' Εθνική για ένα χρόνο, αμέσως μετά την συμμετοχή του στο Europa League - στο οποίο προκρίθηκε δις και αήττητος, με 3 νίκες & 1 ισοπαλία - όχι αγωνιστικά, αλλά με παράνομη απόφαση της πολιτείας, για την οποία η ΕΠΟ τον έχει ήδη δικαιώσει και του έχει ήδη ζητήσει εγγράφως συγνώμη.

Τέλος, για τα λεγόμενά του <<...ήταν προαποφασισμένο το τι θα γίνει...>> θα είχε την καλοσύνη να μας πει τι ακριβώς εννοεί, διότι το ίδιο θα τον ρωτήσει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος.

Υ.Γ. Θα μπορούσατε άραγε να μας απαντήσετε γιατί ο κ. Κούγιας, μετά την ψηφοφορία στην οποία ηττηθήκατε 24 - 0, απευθυνόμενος σε εσάς, σας είπε <<...χάσαμε...>> ;;;

Δημήτρης Καραγιάννης


Πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...