Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

O νέος Χουάν....

Την περίπτωση του Χουάν Μαρτίν θυμίζει έντονα το παρασκήνιο της μεταγραφής Μπούστο.
Διαβάστε στο VolosFans όλα όσα έγιναν από το πρωί....




Ο παίκτης ήρθε από την Ισπανία με καλό βιογραφικό και θεαματικά επιτεύγματα.(δείτε...ΕΔΩ!)
Μάλιστα διοίκηση και παίκτης είχαν εξαρχής συμφωνήσει για το ύψος του συμβολαίου.Οι εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν όμως στην Αθήνα δεν ήταν οι αναμενόμενες.Το ποσοστό του υποδόριου λίπους του παίκτη ήταν αρκετά πάνω από το ανώτερο φυσιολογικό όριο και η διοίκηση «άναψε» το κόκκινο φως για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέμενε πως είναι λίγο παραπάνω από τα κιλά του,λόγω διακοπών και πως δεν έχει χάσει τίποτα από την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του. Έτσι ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή θα ναυαγήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποχώρησαν και δέχτηκαν τον ερχομό του παίκτη στο Βόλο.

Ο Μάνου Μπούστο ουσιαστικά θα δοκιμαστεί την αυριανή ημέρα από τον Γιώργο Βαζάκα και θα εξεταστεί εκ νέου σε ιατρικό κέντρο που συνεργάζεται ο Ολυμπιακός.Αν περάσει όλα τα τεστ ίσως να αποκτηθεί.

Η ιστορία θυμίζει έντονα την μεταγραφή Χουάν Μάρτιν πριν λίγα χρόνια στους ερυθρόλευκους.Ο Χουάν ήταν υπέρβαρος γεγονός που τον οδήγησε να υπογράψει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του για...δίαιτα ,αλλά τελικά αποκτήθηκε από την ομάδα και «φόρτωσε» τα δίχτυα των αντιπάλων με πολλά γκολ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...