Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Καραγιάννης,με επιστολή προς το VolosFans ,παίρνει θέση για τα «γλυκανάλατα» δημοσιεύματα ιστοσελίδων ,αλλά και δίνει σαφές μήνυμα προς Πάτση και Κούγια.


Η επιστολή του κου Καραγιάννη αναλυτικά:

Προς τους διαχειριστές της ιστοσελίδας VolosFans

Θα ήθελα να σας συγχαρώ διότι ούτε δημοσιεύσετε ούτε σχολιάσατε φωτογραφίες μου με τον μεγαλομέτοχο ομάδας πρώην Δήμου της πόλης μας, οι οποίες ήταν προϊόν παράκλησής του, την οποία και απεδέχθην για πρώτη και τελευταία φορά.
Είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνατε διότι ξέρετε καλά ότι δεν με ενδιαφέρουν ούτε "προσεγγίσεις" ούτε "μηνύματα ομόνοιας" ούτε "μηνύματα ενότητας" ούτε τίποτα παρόμοιο, από αυτά που γράφτηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες, με οποιαδήποτε ομάδα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας, της οποίας τις τύχες έχουμε την τιμή και το προνόμιο, εγώ και οι συνεργάτες μου, να έχουμε στα χέρια μας και το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτή και μόνο γι' αυτή.
Οι πρακτικές των προσωπικών δημοσίων σχέσεων με όχημα την ομάδα της καρδιάς μας είναι εντελώς ξένες για όλους μας.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικά προς τον νομικό σύμβουλο της football league ως αποκλειστικά υπεύθυνου για τη τήρηση της νομιμότητας, ότι στην επόμενη συνεδρίαση ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα ανεχθεί την παρουσία ούτε του προαναφερομένου, αφού δεν είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ομάδας του, ούτε της συνεργάτιδός του, αλλά ούτε και την παρουσία μη νόμιμων εκπροσώπων άλλων ομάδων (όπως για παράδειγμα της Παναχαικής, για την οποία, στη συνεδρίαση της 26ης/7/2013, άλλος τοποθετούνταν επί των θεμάτων και άλλος ψήφιζε...!!!).

Με τιμή
Δημήτρης Καραγιάννης
Πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...