Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Δοκιμάζει Μουτέρο

Τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από την Ζιμπάμπουε θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Βαζάκας.









O Τρέβορ Κιμίνια Μουτέρο ,όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 13.07.1993 και θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο στην χώρα του.
Μετανάστευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2004 μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Η αγγλική Reading έσπευσε να τον κάνει δικό της από την ηλικία των 14 ετών.Στα 17 του,ο Τρέβορ γινόταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του.
Το συμβόλαιό του με τους Άγγλους έληξε το 2009 με τον παίκτη να μην θέλει να το ανανεώσει αφού ήθελε να γυρίσει κοντά στην μητέρα του.Συνέχισε να προπονείται με την QPR και ενώ είχε πρόταση από την Στόουκ ,επέστρεψε στην πατρίδα του.
Εκεί δεν έμεινε πολύ αφού θεώρησε πως πρέπει να αναζητήσει την επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Έτσι δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Νοτιοαφρικανική Bidvest Wits τον Γενάρη του 2012 και υπέγραψε προσύμφωνο για την επόμενη μεταγραφική περίοδο ,αφού η συγκεκριμένη ομάδα είχε ξεπεράσει το όριο των 5 ξένων.Η αλλαγή προπονητή της Νοτιοαφρικανικής ομάδας στάθηκε η αιτία στο να «σπάσει» το προσύμφωνο με τον ταλαντούχο παίκτη να μένει «ξεκρέμαστος».
Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο διαπραγματεύτηκε με την Αυστριακή SV Horn.Συνέχισε να αγωνίζεται στους Υοung Warriors της Ζιμπάμπουε ενώ μπορεί να παίζει και από τις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Ο Γιώργος Βαζάκας θα εκτιμήσει τις επόμενες ημέρες ,αν ο Ολυμπιακός βρήκε ένα νέο μεγάλο ταλέντο ή όχι...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...