Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός!

Η άνοδος με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό που λείπει από τον Μάριο Μπρέσκα.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Βόλου και τόνισε ότι θέλει σαν τρελός να πανηγυρίσει την άνοδο με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάριο Μπρέσκα στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας:

«Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Με χαιρετάει και είναι χαρούμενος που υπέγραψα για δύο χρόνια στην ομάδα, που θα είμαστε και πάλι μαζί και περιμένουν να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον στόχο της ανόδου: 
«Φέτος έμειναν 6-7 βασικοί παίκτες και πήραμε καλούς παίκτες. Θα δούμε τι θα κάνουμε στην προετοιμασία και πως θα παίξουμε. Δεν ξέρουμε αν θα είναι ένας ή δύο όμιλοι, αλλά θα είναι πολλά παιχνίδια και πάλι θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
 «Είναι διαφορετικό. Καλό πρωτάθλημα έχει και η Γερμανία και η Κύπρος. Τα τρία χρόνια που ήμουν στον Πανιώνιο, πήρα πολλά. Έκανα λάθος με το πέρασμά μου στην Παναχαϊκή».

Για το νέο Ολυμπιακό Βόλου: 
«Είναι η καλύτερη ηλικία που έχω για να παίξω ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε οικογένεια και να παίζουμε όλοι καλά. Αν είναι η ομάδα καλά, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ποιότητα. Το σημαντικό είναι το πώς θα φτιάξει την ομάδα ο προπονητής».

Τι σημαίνει για αυτόν ο Βόλος:
 «Ο Βόλος σημαίνει για εμένα πολλά. Είναι σαν δεύτερη οικογένεια, βρήκα πολλούς φίλους, πολύ καλό κόσμο, πέρασα πολύ καλά. Νομίζω ότι θα περάσω πολύ καλά και τα επόμενα χρόνια. Θέλω να μείνω εδώ. Θέλω να ανοίξω ακαδημίες. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ακαδημίες για τα μικρά παιδιά».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:
 «Να έχει υπομονή, έχουμε δύο μήνες να κάνουμε προετοιμασία. Όλοι θέλουμε να πάει καλά ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι στην Super League. Κάποιες στιγμές η ομάδα δεν θα παίζει καλά και θα πρέπει να είναι μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά. Αν έχεις καλό κόσμο, πάντα είναι μαζί σου και σε βοηθάει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που με πιστεύει ο κόσμος. Θα τα δώσω όλα. Την ψυχή μου, την καρδιά μου, γιατί βλέπω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα. Αν σε πιστεύει ο κόσμος, ο προπονητής, τότε πρέπει να τα δώσεις όλα».

Τι λείπει από τον Μπρέσκα: 
«Δεν ξέρω τι μου λείπει. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ, πήρα κύπελλο, μου λείπει η άνοδος με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το θέλω σαν τρελός».

Για το αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα: 
«Πρέπει να πάρουμε παίκτες που έχουν ποιότητα και να κάνουμε καλή προετοιμασία. Έχουμε προπονητή. Έχουμε 10.000 κόσμο, τον πιο πολύ κόσμο για Β΄ Εθνική και αυτό είναι δύναμη για την ομάδα. Αν παίξουμε ΕΑΚ είναι έδρα. Δεν έχω παίξει στο ΕΑΚ, όμως με 10.000 κόσμο, θα έχουμε πολύ δύναμη. Εμείς παίζουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Για τη σημερινή πρώτη:
 «Υπομονή όλοι, να κάνουμε καλή προετοιμασία, να έχουμε καλά παιχνίδια και να κατακτήσουμε την άνοδο. Να έχουμε υγεία όλοι μας».
Για τον ένα όμιλο: 
«Είναι δύσκολο για εμάς αν ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου να είναι 22 ομάδες και θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...