Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σεισμός στο ΕΑΚ


 Μπροστά σε ένα γεμάτο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του.
Ο κόσμος για ακόμα μία φορά έδωσε το βροντερό παρών και απέδειξε ποια ομάδα είναι το «αφεντικό» της Ελληνικής περιφέρειας.

Περίπου 4500 φίλοι της ομάδας αποθέωσαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και έδωσαν το μήνυμα στην διοίκηση πως το ΕΑΚ φέτος θα είναι πολύ μικρό.

Ώς γνωστό οι κερκίδες που είναι «ανοικτές» στον κόσμο είναι οι αντίστοιχες των θυρών 3-4-5.Η συγκεκριμένη κερκίδα από νωρίς ήταν κατάμεστη και η διοίκηση αναγκάστηκε να «ανοίξει» και την θύρα 2 με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να κατακλύσουν και το πέταλο της Νέας Δημητριάδας.




Συνολικά 25 ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση και συγκεκριμένα οι Θοδωρής Γκίτκος, Θανάσης Γεωργίου, Άγγελος Σταυράκης, Θανάσης Κωστούλας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Σταμάτης Καρράς, Δημήτρης Αρβανίτης, Στάθης Ρόκας, Λευτέρης Γιαλούσης, Βαγγέλης Γκότοβος, Θανάσης Μπόρας, Δημήτρης Κόμνος, Χρήστος Μελίσσης, Κώστας Καπετάνος, Θανάσης Πινδώνης, Εγκούτου Ολίσε, Θανάσης Δεινόπαπας, Αλέξανδρος Ζέρης, Δημήτρης Κεσίδης, Νίκος Ντινόπουλος, Άγγελος Κολημήτρας, Γιάννης Κατσίκης, Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, Γιανίκ Γιενκά και Μάριο Μπρέσκα.


Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού έδωσε και η βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο τέως πρόεδρος της ομάδας κος Μπέος.


Ο Δημήτρης Καραγιάννης ανέφερε :


 «Σας καλωσορίζω. Η σημερινή παρουσία σας είναι δυναμική και είμαι ευχαριστημένος. Θα μας δώσετε δύναμη σε εμάς, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League.


Σε αυτή την συσπείρωση δεν περισσεύει κανείς, ούτε οπαδοί, ούτε τοπικοί επιχειρηματίες. Μόνο έτσι θα διώξουμε τον εχθρό. Είμαστε έτοιμοι κατά 90%. Στόχος μου είναι το 110%. Εύχομαι υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα μπουν στέρεες βάσεις και στο τέλος αυτής της περιόδου θα πανηγυρίσουμε την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη SuperLeague. Από εκεί που παράλογα, ετσιθελικά αφαίρεσαν την ομάδα. Η SuperLeague είναι μπροστά μας».

O προπονητής της ομάδας κος Βαζάκας είπε:«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη δεύτερη χρονιά που θα είμαι σε αυτή την υπέροχη ομάδα με αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Έδωσε το μήνυμα πέρυσι με την παρουσία του, το δίνει και τώρα. Έδειξε ότι δεν… δέχεται 2η ευκαιρία. Θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να είναι στη Super League.

Έχω μεγάλο θυμό που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να αγωνίζεται φέτος στη Super League. θέλω να το μεταφέρω ότι η ομάδα πρέπει να επανέλθει εκεί που ανήκει. Με αυτόν τον κόσμο, που δεν υπάρχει αλλού εκτός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα γίνουν ακόμη δύο προσθήκες, ενός φορ και ενός παίκτη έξω αριστερά. Θα έχουμε 23 ισάξιους παίκτες, που θα μάχονται για την 11άδα και θα διεκδικούν θέση σε αυτή. Η διοίκηση έχει κάνει ήδη κινήσεις και έχει φέρει παίκτες που ταιριάζουν στην ομάδα.


Αυτό που πετύχαμε πέρυσι ήταν θαύμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την άνοδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ και με τη δυναμική της διοίκησης, του κόσμου και της δικής μου συμβολής θα είναι στη Super League τη νέα σεζον».

Ο νεοαποκτηθέντας Κατσίκης ανέφερεΘέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή, γιατί ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Οφείλουμε να πετύχουμε την άνοδο και να επιστρέψουμε στη Super League για αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Ο Δεινόπαπας δήλωσε: «Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι η άνοδος στη Super League. Πρέπει να δουλέψουμε στην προετοιμασία για να τα καταφέρουμε».














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...