Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μας στέλνει στον Βορρά η ΕΠΟ

Σε δύο ομίλους των 14 θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής,μετά την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ.
Μάλιστα ,όπως έχουν αυτή την στιγμή τα δεδομένα ο Ολυμπιακός καταλήγει στον Βόρειο Όμιλο.

Η ΕΠΟ δικαίωσε τελικά τις ομάδες (Ζάκυνθος, Πανηλειακός και Βατανιακός) που είχαν προσφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ώστε να κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα ως επιλαχούσες μετά την αδυναμία συμμετοχής της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και την συγχώνευση της Κέρκυρας με την Κασσιώπη.

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα του πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει όπως αρχικά είχε οριστεί από την αναδιάρθρωση, δηλαδή με δύο ομίλους των 14 ομάδων. Οι θέσεις που έμειναν κενές θα καλυφθούν από τις ομάδες που έρχονται από την χαληλότερη κατηγορία και εκτός από την Ζάκυνθο, τον Πανηλειακό και τον Βατανιακό θα βρεθεί στην κατηγορία και η Γλυφάδα που αναμένεται να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Πανσερραϊκού να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Η Football League πλέον θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους με 14 ομάδες σε κάθε ένα από αυτούς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές διαδικασίες για να χωριστούν οι ομάδες με γεωγραφικά κριτήρια.


Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου ,όπως έχουν αυτή την στιγμή τα δεδομένα θα αγωνιστεί τελικά στον Βόρειο Όμιλο με τους εξής αντιπάλους:



Αιγινιακός ,Αναγέννηση Γιαννιτσών ,Αναγέννηση Καρδίτσας ,Απόλλων Καλαμαριάς ,Δόξα Δράμας ,Εθνικός Γαζώρου ,Ηρακλής ,Καβάλα , ΠΑΕ Κέρκυρα  ,Πιερικός , Τύρναβος, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Νέας Ιωνίας, Βατανιακός





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...