Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Θα πάρετε κι εσείς αυτό που σας αξίζει...

Δριμύτατη επίθεση κατά των Μπατζιάκα και Μαβίδη εξαπολύουν οι Red Eagles Αγριάς με ανακοίνωσή τους.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Άλλο ένα καλοκαίρι , που μας απασχολούν οι εχθροί της ομάδος μας εντός πόλεως. Από τη μια πλευρά ο αντιδήμαρχος των 3000 ψήφων Μαβίδης και από την άλλη ο κολλητός του Πιλάβιου ,Μπατζιάκας.

Θα καλέσουμε τη διοίκηση τώρα που δεν δίνει ο Δήμος το ΕΑΚ να δηλώσει ως έδρα το ΑΕΛ ΑΡΕΝΑ για την χρονιά που έρχεται. Ο αποτυχημένος Αντιδήμαρχος αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καλύτερα να πάει σπίτι του ,παρά να υποστεί την ξεφτίλα της Ροδούλας και του Καρτάλη. 
Άξιοι Συνεχιστές του πολέμου που ξεκίνησε το κράτος στον Ολυμπιακό Βόλου θα πάρετε κι εσείς αυτό που σας αξίζει. Ο υδράργυρος από το νερό της Αγρίας μπορεί να έφυγε αλλά η θερμοκρασία δεν πέφτει εύκολα κύριοι υπεύθυνοι  και  ανεύθυνοι.
Παραιτηθείτε μόνοι σας για να μπορείτε να κυκλοφορείτε στο Βόλο ΜΑΣ, ομάδα στο ΒΟΛΟ είναι μόνο ΜΙΑ.

Όσο για τον Μπατζιάκα ( μέλος της ερασιτεχνικής Νίκης ), τον νοσταλγό των τακτικών Γερουλάνου-Πιλάβιου , τι να πει κανείς και τι να ξεχάσει. Πολεμά τον Ολυμπιακό  Βόλου μέσω του Κ.Θεοδώρου, προσπαθεί να φιμώσει τον Κ.Θεοδώρου, γιατί έτσι φιμώνει και την ομάδα μας στα κέντρα αποφάσεων, εκεί που πριν 2 χρόνια κατάφεραν τα γνωστά. 

Τότε που ο Μπατζιάκας, σωστός εντολοδόχος του Πιλάβιου, μοίραζε 50ευρα και μπουκάλια ουίσκια για «ψήσει» την κατάσταση να παίξει η ομάδα Δ εθνική. Δε του πέρασε τότε, όπως δε θα του περάσει και τώρα.

Ανεξάρτητα  από τα «θέλω» της ΠΑΕ,τους παραπάνω , τους ενημερώνουμε ότι η πόρτα της ομάδος έκλεισε οριστικά.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...