Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Φιάσκο Μαβίδη

μ.ε:
Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βόλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γιώργος Μουλάς, στην οποία κάνει λόγο για φιάσκο της δημοτικής αρχής του Δήμου στην παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου.Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ναυαγεί, λόγω απόρριψης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διότι δεν ακολουθήθηκε η σύννομη οδός.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Μουλά: 

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει η απόφαση του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου ναυαγεί λόγω απόρριψης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διότι δεν ακολουθήθηκε η σύννομη οδός. 
Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για τον ταλαιπωρημένο σύλλογο της πόλης μας φοβάμαι, ότι θα αποτελέσει ακόμα ένα κτύπημα στις περιπέτειές του και μάλιστα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου είναι γεγονός, ότι δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό και ζήλο στην παραχώρηση του ΕΑΚ ευθύς εξ αρχής, όταν ο Ολυμπιακός υπέβαλε το αίτημά του. Διαρκείς κωλυσιεργίες και αντιρρήσεις, που τελικά οδηγούν στην ματαίωση ικανοποίησης του αιτήματος. 
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ασχετοσύνη αυτών που διοικούν τον Δήμο, την ανικανότητά τους και την αδιαφορία τους για τα θέματα του αθλητισμού. 
Πρέπει οι πάντες πλέον να κινηθούνε γρήγορα σε κάθε επίπεδο ώστε η έναρξη του πρωταθλήματος να μην βρει την ομάδα άστεγη, εξ αιτίας κάποιων «πολιτικών φωστήρων» της Δημοτικής Αρχής».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...