Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Χυδαία απάντηση Μαβίδη

Χυδαία ήταν η επίσημη απάντηση του προέδρου ΔΗΠΕΘΕ για την καθυστέρηση του παραχωρητηρίου του ΕΑΚ.







Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Νικιώτης αντιδήμαρχος αναφέρεται στον Ολυμπιακό Βόλου ως ακόμα μία ομάδα του πολεοδομικού συγκροτήματος και την εξισώνει με την Νίκη, την Ακρόπολη και τον Θησέα.

Μάλιστα επικαλείται την ισονομία ανάμεσα στις ομάδες του Δήμου Βόλου και προκαλεί με τις δηλώσεις του τους φιλάθλους μίας εκ των λαοφιλέστερων ομάδων της Ελληνικής Περιφέρειας.

Οι χυδαίες δηλώσεις του κου Μαβίδη έχουν ως εξής:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αναμφίβολα μία από τις ιστορικές ομάδες του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, η οποία έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας υπερήφανη την πόλη και τους χιλιάδες φιλάθλους της. Η ομάδα έχει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Βόλου, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες σε δεκάδες αθλήματα που εκπροσωπούν το ενιαίο πλέον Δήμο Βόλου, με βάση τις αρχές της ισονομίας και της αναλογικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου εξέτασε, από την πρώτη στιγμή, με ιδιαίτερη προσοχή και απολύτως θετική διάθεση το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παραχώρηση του σταδίου του ΕΑΚ ως έδρας της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Εξάλλου, έπρεπε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος έτσι ώστε να διασφαλιστούν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για μια τέτοια παραχώρηση.

Συνεπώς οι δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ περί των δήθεν προθέσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στερούνται κάθε αλήθειας, όταν μάλιστα για το θέμα αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση νόμιμης λύσης, όπως άλλωστε ήταν και η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Οι δημότες του Βόλου και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Για τον Δήμο Βόλου και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. η τήρηση της νομιμότητας είναι αδιαπραγμάτευτη, ώστε μέσα από τις επιβεβλημένες διαδικασίες να πραγματοποιηθεί σωστά η παραχώρηση της εγκατάστασης. Θα συνιστούσαμε, συνεπώς, να σταματήσουν δηλώσεις διοικητικών αλλά και εξωδιοικητικών παραγόντων της ΠΑΕ, που καλλιεργούν τεχνητή ένταση και στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων της ομάδας και ευρύτερα των δημοτών». 

Τους ψηφίσαμε....να τους χαιρόμαστε!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...