Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Νέας Ιωνίας 1-1


Σε ένα ερυθρόλευκο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει το δεύτερο σερί τρίποντο στους αγώνες των play-off για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.Επεισόδια στην Νέα Ιωνία.
 (Συνεχής ενημέρωση....)
Το παιχνίδι διοικητικά άρχισε πολύ πιο νωρίς από το αγωνιστικό κομμάτι με την ΠΑΕ του Ολυμπιακού να αποφασίζει πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς της Νέας Ιωνίας,ο πρόεδρος της Νίκης να απαντά με απειλές και η ΠΑΕ να δίνει την δική της απάντηση.

Μάλιστα με επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας να διαφυλάξει τον αυριανό αγώνα ,αφού έχει πληροφορίες πως 100 εισιτήρια έχουν προμηθευτεί οπαδοί της Νίκης ,που θα επιχειρήσουν  να δημιουργήσουν επεισόδια.

Οι φίλοι της προσφυγικής ομάδας φρόντισαν με τις ενέργειές τους πάντως να δυναμιτίσουν το κλίμα αφού επιτέθηκαν στον Μάριο Μπρέσκα. Παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας.

Παρά το τεταμένο κλίμα,οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό.Μέχρι σήμερα είχαν πωληθεί 6.000 διαρκείας ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και αύριο,μέχρι την έναρξη του αγώνα.Διαβάστε περισσότερα...

Το Πανθεσσαλικό θα θυμίζει φρούριο,αφού περίπου 10 διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την τάξη.Η ΠΑΕ έκανε παράκληση προς τους φιλάθλους της να προσέλθουν νωρίς στο Πανθεσσαλικό και να προτιμήσουν την πρόσβαση από τον Περιφερειακό.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει απουσίες με τους Καρρά,Κωστούλα,Σταυράκη και Κόμνο να είναι τραυματίες. Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση για το παιχνίδι εξέδωσαν οι Austrian Boys,

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης .Διαβάστε περισσότερα...
Η προϊστορία δείχνει πως ο Ολυμπιακός υπερισχύει κατά κράτος της αντιπάλου του...διαβάστε περισσότερα...

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την OTETV.

Το VolosFans στην παρούσα ανάρτηση θα σας ενημερώνει για όσα γίνονται στην πόλη και πέριξ του Πανθεσσαλικού μέχρι την έναρξη του αγώνα.

  • «Δεν θα γίνει τίποτα και κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει πιο νωρίς στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Σήμερα είναι ο πιο καθοριστικός αγώνας να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Super League. Σε ότι αφορά την προβοκάτσια και την τρομοκρατία των τελευταίων ημερών πρέπει ο κόσμος να ξέρει ότι δεν ισχύει τίποτα. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.»,δήλωσε στον SportFm Βόλου το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Ραΐδης.
  • Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κος Στέλιος Χατζηστυλιανός είπεΔεν θα γίνει τίποτα, έχει γίνει μεγάλη προεργασία και είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Πολλά έχουν ακουστεί, αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα είναι μόνο μια γιορτή και τίποτα άλλο. Καλό είναι να έρθει καμία ώρα νωρίτερα, γιατί θα υπάρχει κοσμοσυρροή, αλλά και για να δημιουργήσει ωραίο κλίμα.Σε ότι αφορά τα εισιτήρια ο κόσμος μπορεί ακόμα να τα προμηθεύεται , ενώ εισιτήρια θα δίνονται και πριν το παιχνίδι στα εκδοτήρια και τις πεζογέφυρες. Να έρθετε να γεμίσετε το Πανθεσσαλικό. Μην ακούτε τίποτα, δημιουργήθηκε ένα κλίμα τεχνηέντως, αλλά μέχρι εκεί. Επί της ουσίας δεν θα γίνουν επεισόδια. Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα μας και να την πάμε εκεί που πρέπει.Πιστεύω ότι υπάρχουν Νικιώτες που προμηθευτήκαν εισιτήρια για να έρθουν ήσυχα να δουν την ομάδα τους να χάνει».
  • Eπεισόδια γίνονται γύρω από το Πανθεσσαλικό και στο ύψους του θεάτρου της Νέας Ιωνίας όταν 400 οπαδοί της Νίκης προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.Με τα πρώτα δακρυγόνα πάντως οι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή.
  • Αποθεώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού από τους συγκεντρωμένους φίλους της ομάδας στην Νέα Δημητριάδα.Ο κύριος όγκος των οργανωμένων φτάνει στο Πανθεσσαλικό.
  • Ηρέμησαν τα πράγματα στο ελικοδρόμιο και ο κύριος όγκος των 400 φίλων της Νίκης κατευθύνθηκε προς την Μαιάνδρου.Στο Πανθεσσαλικό αρχίζουν και γεμίζουν οι κερκίδες.
  • Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Μπολάτι, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιενκά, Σολάκης.
    Πάγκος: Ρόκα, Στογιάνοφ, Γόγολος, Τσιάτσιος, Ναντάγια, Ανιέτε, Ογκουνσότο.

    Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Κυριάκος, Παππάς, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Λαλίν.
    Πάγκος: Καρακούτσης, Καρατζάς, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Τάντιτς, Φλίγκος, Ουέλινγκτον.
  • Ο Μάριο Μπρεσκα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό με απευθείας χτύπημα φάουλ.
  • Στη πρώτη ευκαιρία της Νίκης ο Κυριάκος στο 36'ισοφάρισε.
  • Χαμένο πέναλτι για τον Γιενκα στο 43'





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...