Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός (pregame)


Μία ακόμα νίκη θέλει να προσθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου στην προσπάθειά του να πλησιάσει την πρώτη τριάδα.
(τελ.ενημέρωση 18:00)

Αντίπαλός του θα είναι την Κυριακή στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό ο Πιερικός ,ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλανίζεται από τις προσφυγές των πρώην παικτών του.(διαβάστε περισσότερα...)

Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει στον Βόλο εδώ και 30 χρόνια (διαβάστε όλη την προϊστορία ..)  και θέλει να συνεχίσει την παράδοση.
Η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γιενκά και Τσιάτσιου ,οι οποίοι εκτίουν τις τιμωρίες τους και του Ματίας Μπολάτι που τραυματίστηκε ,αλλά θα έχει στην διάθεσή του τον Χατζηπαντελίδη του οποίου η κάρτα είναι έτοιμη.
Από την άλλη ο Πιερικός δεν θα έχει τους Μπελόσεβιτς,Αποστολίδη και τον νεοαποκτηθέντα Ανδριόπουλο.
Τα εισιτήρια του αγώνα αρχίζουν από την τιμή των 7 ευρώ. (διαβάστε περισσότερα...)

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωσήφ Σφακιανάκης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Σπύρο Νικολάδο και Δημήτρη Γκαβέρα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Μαλουτάς από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και οι φίλοι του Ολυμπιακού που μένουν μακριά από τον Βόλο θα μπορούν να έχουν συνεχή ροή ενημέρωσης από το VolosFans.com
  • Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.Έτσι κάτω από τα «δοκάρια» αναμένεται ο Γκίτκος,Κωστούλας και Γόγολος στο κέντρο της άμυνας,δεξιό μπακ ο Πετκάκης και αριστερό ο Κατσιαρός,στα αμυντικά χαφ ο Πινδώνης με τον Ολίσε,επιθετικοί μέσοι ο Καπετάνος ή ο Ανιέτε από την μία πλευρά και ο Μπρέσκα από την άλλη,ενώ φουνταριστοί θα είναι ο Ογκουνσότο με τον Σολάκη.
  • Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πιερικό απαρτίζουν οι εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Κωστούλας, Πετκάκης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Σολάκης, Breska, Κατσιαρός, Καρράς, Anete, Stoyanov, Κοτζαθανάσης, Γαλάνης, Γκότοβος, Χατζηπαντελίδης, Ogunsoto, Πινδώνης, Καπετάνος, Oliseh. 
  • Εκτός έμειναν οι Στουρνάρας, Γουσούλης, Μπακαγιόκο,ο τραυματίας Μπολάτι και οι τιμωρημένοι Γιενκά και Τσιάτσιος.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...