Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Να το αποδείξουμε στο γήπεδο...

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας παρουσιάστηκαν οι οκτώ νέες μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα στον Ξενία Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε κατά την παρουσίαση Δεν ήθελα η εκδήλωση να έχει το χαρακτήρα φιέστας, αυτή θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος που θα έχουμε κερδίσει την άνοδο. Θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, παλιοί και καινούργιοι, είναι το ίδιο σημαντικοί για εμάς. Η διαδικασία των μεταγραφών δεν απλή για την ομάδα μας, συναντήσαμε δυσκολίες με τις προηγούμενες ομάδες των παικτών και τους μάνατζερ. Αλλά επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε. Κάναμε μεταγραφές ουσίας στις θέσεις που είχαμε ελλείψεις αλλά συνάμα ήταν και εντυπωσιακές.
Η ΠΑΕ δεν μπορεί να αντέξει πρόσθετα έξοδα.Δόθηκαν πολλά λεφτά στις συγκεκριμένες μεταγραφές.Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην υποχρεώνουν την διοίκηση σε επιπρόσθετα έξοδα.Κανείς δεν περισσεύει από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που η λήγει η περίοδος απόκτησης των ελεύθερων παικτών. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης και ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί. Την ίδια άποψη έχει και ο προπονητής.»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέφεραν:

Κωστούλας: «Ευχαριστώ στους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα που άρχισα την επαγγελματική μου καριέρα.Το κλίμα είναι θαυμάσιο και η προσπάθεια που γίνεται με άφησε έκπληκτο.Πρέπει να αποδείξουμε πως έχουμε το καλύτερο ρόστερ βήμα βήμα στον αγωνιστικό χώρο.Ο ρυθμός ακόμα μου λείπει και στις επόμενες εβδομάδες θα είμαι ακόμα καλύτερος αφού ο χρόνος που έμεινα εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν μεγάλος. »

ΟγκουνσότοΕίμαι πολύ χαρούμενος εδώ στον Ολυμπιακό.Κατάλαβα από τον Γενάρη πως ήρθα σε μεγάλη ομάδα.Έχει πολύ κόσμο αλλά θέλουμε ακόμα πιο πολύ να μας βοηθήσει.Μαζί του θα ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα.Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά ποιος θα βάλει το γκολ.

Μπρέσκα:«Έχω πολύ όρεξη στον Ολυμπιακό.Βλέπω τον κόσμο να μας σπρώχνει και θέλω να δώσω τα πάντα.Θα δώσω το παραπάνω ,όλα για να βγούμε Α εθνική. Κάναμε καλές μεταγραφές και παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσουμε στον στόχο μας.Οι παλιοί οι παίκτες του Ολυμπιακού που γνωριζόμαστε θα κάνουμε "δυνατά" αποδυτήρια.Είμαστε σε καλή κατάσταση.Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε.Οι νέοι παίκτες που ήρθαν προσθέσαμε ποιότητα.Είμαστε ομάδα Α΄εθνικής.Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς.»

Θυμηθείτε την ομάδα του Ολυμπιακού όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ της....ΕΔΩ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...