Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Παραχώρησε την ομάδα άμεσα!

Μετά τους Red Eagles ο ΣΦΟΒ και άλλες τέσσερις λέσχες πήραν θέση στο καυτό ζήτημα της εξαγοράς της ΠΑΕ.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


"Πριν λίγες ημέρες, κάναμε την έκκληση και στις δύο πλευρές, αυτών της σημερινής διοίκησης του κ. Μποτσιβάλη και των επενδυτών όπως μέχρι τέλους του χρόνου να βρεθούνε και να δοθεί τελική λύση για το καλό και το μέλλον του Ολυμπιακού μας που είναι η άνοδος στη super league φέτος.

Η επαφή έγινε σε καλό κλίμα οι προτάσεις δόθηκαν και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο όμιλος των επενδυτών με Βολιώτες και Αθηναίους επιχειρηματίες είναι έτοιμοι, αποφασισμένοι και ικανοί να βγάλουνε την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Καλούμε πλέον τον σημερινό πρόεδρό μας κ. Μποτσιβάλη που τον στηρίξαμε όλους αυτούς τους μήνες να πάρει άμεσα την γενναία απόφαση και να παραχωρήσει την ομάδα στους ενδιαφερόμενους. Τον θεωρούμε φίλο μας και όπως τον στηρίζαμε σαν πρόεδρο του Ολυμπιακού , από δω και πέρα θα τον στηρίζουμε και σαν επιχειρηματία καθώς και την επιχείρησή του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει και τιμάει τους ανθρώπους που πρόσφεραν και τίμησαν τον Ολυμπιακό μας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση γίνεται τροχοπέδη στα σχέδια των νέων επενδυτών αφού οι μεταγραφικές κινήσεις μπορούνε να ναυαγήσουνε. Θα είναι ολέθριο λάθος να προβληθούνε μικροσυμφέροντα και εγωισμοί και να πάνε πίσω την ομάδα.

Ήδη δύο μεταγραφικοί στόχοι χάθηκαν. Καλούμε τον κόσμο και τους οπαδούς μας σε εγρήγορση και επαγρύπνηση."

Το κείμενο υπογράφουν οι διοικήσεις των εξής συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου:

1. ΣΦΟΒ
2. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
3. RED EAGLES
4. ΚΟΚΚΙΝΗ Ν. ΙΩΝΙΑ
5. LADY'S CLUB
6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...