Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν γυρνάει πίσω...

Τις εκτιμήσεις του για τις εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση ανέφερε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Καβάλας κος Τσοκτουρίδης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το κόλλημα που υπάρχει όσον αφορά την τοποθέτηση της Καβάλας και των υπόλοιπων δύο ομάδων στη Football League
: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα είμαστε σε άλλη κατηγορία. Με αυτό το σενάριο ξεκινήσαμε από τον προηγούμενο Μάιο, μετά από συναντήσεις που είχαμε με τον κύριο Πιλάβιο. Τις απαιτήσεις των ομάδων της Superleague και της Football League τις ξέραμε και το μόνο που χρειάζεται είναι να πέσουν οι υπογραφές. Γίνεται βέβαια στην Αθήνα ένα παζάρι διαπραγμάτευσης».

Για το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην Superleague και τον ΟΠΑΠ και την μετάθεση της κλήρωσης της Football League: 
«Ο λόγος που μετακινείται η κλήρωση από μέσα σε μέρα είναι για να διευθετηθούν οι διαπραγματεύσεις. Όταν η ίδια η Football League μας δέχθηκε δεν μπορούν να μας πουν να παίξουμε σε μια άλλη κατηγορία. Ακόμη και να μας πουν αύριο για παράδειγμα να πάμε στη Superleague δεν θα το δεχτούμε γιατί έχουμε κάνει προγραμματισμό για τη Football League. Είναι δυνατόν να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Αν σκεφτούμε ότι τα έσοδα της Superleague είναι από τον ΟΠΑΠ και από τα τηλεοπτικά και υπάρχει την ίδια στιγμή μειώσει 10% από τη NOVA πως θα κινηθεί η διοργανώτρια αρχή;».

Για το πώς θα κινηθεί σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η υπόσχεση των αρμόδιων φορέων για την τοποθέτηση της Καβάλας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία: 
«Όταν λέει ο κύριος Μώραλης ότι αδικηθήκαμε, θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Καλό είναι να ληφθεί μια απόφαση για τη Football League γιατί αυτό είναι πλέον μονόδρομος και η απόφαση δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι θα επιφέρει αγωγές. Έχουμε ειδικό επιτελείο δικηγόρων για όλο αυτό στην Αθήνα. Εμείς και ο Βόλος δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα μας ρίξουν στην Ω Εθνική; Πρακτικά εκεί που φτάσαμε δεν μπορούμε να είμαστε χαμένοι».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...