Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτο Δ.Σ. ο Ερασιτέχνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, συνήλθε εχθές Δευτέρα 17/9/12 και αποφάσισε την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21 τρέχοντος μηνός στις 19.00 στο Ξενοδοχείο PARK.


Αν δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μελών, η ώρα έναρξης θα μετατεθεί στις 20.00. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, είναι το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης. 
Εκ μέρους της διοίκησης, θα γίνει ενημέρωση για τις ενέργειες που έγιναν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του τμήματος, ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. 

Επίσης θα αναλυθεί, πως προκύπτουν αυτές οι υποχρεώσεις - πρωτίστως οικονομικές - και ο βαθμός ανταπόκρισης μελών, φίλων και φιλάθλων. Διευκρινίζεται, πως δικαίωμα παρουσίας και λόγου, έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012.

Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 από τα γραφεία του (Εργατικού Κέντρου 7 & Δημητριάδος), καθημερινά (18.00-20.00). Με πλήρεις ρυθμούς και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, λειτουργούν ήδη τα τμήματα ακαδημιών και υποδομών του Ολυμπιακού (ποδόσφαιρο ανδρών-γυναικών, καλαθοσφαίριση ανδρών-γυναικών, κολύμβηση, άρση βαρών) . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (18.00-20.00) για πληροφορίες. Τηλέφωνο γραφείων 2421210010


Το Γραφείο Τύπου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...