Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ηρεμία στον ΣΦΟΒ

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Χρ.Τσιτσιρίγκου από το Δ.Σ του Σ.Φ.Ο.Β και έτσι ο πρόεδρος του αρχαιότερου περιφερειακού συνδέσμου φιλάθλων συνεχίζει να υπηρετεί στην θέση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Δ.Σ. των ΣΦΟΒ, Lady’s Club και Κόκκινη Ν. Ιωνία στην προχθεσινή συνέλευση αποφάσισαν:

1. Δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του Προέδρου κ. Χρ. Τσιτσιρίγκου. Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τον αγώνα για τη Super League και κανείς δεν περισσεύει.

2. Εγκρίθηκε η συστέγαση με τους άλλους δύο Συνδέσμους «Αργοναύτες» και «Οικονομικός Όμιλος». Έτσι δημιουργούμε και ένα ισχυρό club με 5 Συνδέσμους και με εκατοντάδες μέλη. Όταν τελειώσει η περιπέτεια της ομάδας μας, θα ορισθεί ημερομηνία των εγκαινίων των Γραφείων.

3. Ορκισμένοι και αποφασισμένοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη Super League. Αν οι κύριοι της ΕΠΟ και της Super League δε μας δικαιώσουν πλήρως, τότε η Διοίκηση της ΠΑΕ και ο Πρόεδρος κ. Μποτσιβαλη να υλοποιήσει τη δέσμευσή του ότι θα σεβασθεί την επιθυμία και το μήνυμα των χιλιάδων οπαδών και ότι θα προσφύγει στη FIFA και σε μηνύσεις – αγωγές.
Εμείς θα είμαστε κοντά του και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Τώρα το μέτωπο του Ολυμπιακού μεγαλώνει και ενδυναμώνεται. Μετά την έγκριση του μετοχολογίου από την ΕΕΑ, ο δρόμος για τη δικαίωση ανοίγει διάπλατα. Κανείς δε θα μπορέσει να παρανομήσει και να μας αδικήσει. Έστω και αργά θα δείξουνε ήθος και ανδρισμό. Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τον περισσότερο κόσμο αξίζει σεβασμό και δικαίωση.
Παραμένουμε σε εγρήγορση και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε καλέσματα και σε κινητοποιήσεις.


Οι Διοικήσεις των :ΣΦΟΒ, Lady’s Club, Κόκκινη Ν. Ιωνία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...