Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πρωτάθλημα στον Παγασητικό


Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο στον Κλειστό ΕΑΚ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.Να σημειωθεί πάντως πως ο προγραμματισμένος αγώνας της τελυταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει αφού η ομάδα της Κοζάνης δήλωσε αδυναμία μετακίνησης και ήδη κατοχυρώθηκε με 20-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:


«Την Κυριακή 29 Απριλίου, ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει, ο Βόλος πανηγυρίζει. Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία και επιστρέφει στην Α1. Οι κόποι, οι αγωνίες και οι θυσίες μιας χρονιάς, τελειώνουν με τον ευτυχέστερο τρόπο. Η ομάδα και ο σύλλογος, κατέκτησαν το ποθητό μια εβδομάδα πριν, στη μακρινή Δράμα. Αύριο, στο κλειστό του Ε.Α.Κ., είναι η στιγμή της αποθέωσης των πρωταγωνιστριών. Είναι η ώρα των κοριτσιών μας! Ο λόγος θα ανήκει στους φιλάθλους μας. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, περιμένει τους Βολιώτες φιλάθλους, να δώσουν το τελευταίο και δυνατότερο χειροκρότημα στην ομάδα, που κράτησε την ερυθρόλευκη σημαία πολύ ψηλά, στο διάβα μιας χρονιάς, που αλλότριοι προς τον αθλητισμό και κακεντρεχείς με τον Ολυμπιακό μας και το Βόλο μας, ασύστολα μας αδίκησαν και σφόδρα μας πλήγωσαν.

Ο Α.Σ. και το Διοικητικό Συμβούλιο, αφιερώνουν αυτή την επιτυχία, σε κάθε Βολιώτη και καλούν τους πάντες την Κυριακή στις 12.00 στο κλειστό του Ε.Α.Κ., στο φυσικό μας σπίτι, για να απολαύσουμε όλοι μαζί μια γιορτή, όπως αξίζει σε πρωταθλήτρια ομάδα.

Οι παίκτριες, ο προπονητής και οι άνθρωποι που στήριξαν τις προσπάθειες και συνέδραμαν στην κατάκτηση της κορυφής, αξίζει να αντικρύσουν κατάμεστες κερκίδες.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί στα δύσκολα, μαζί και στις χαρές.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων στη γιορτή της Κυριακής, θα είναι η πιο τρανή απόδειξη, πως ο Ολυμπιακός μας, δεν ηττάται και δε σβήνει από βουλές μικρών και ματαιόδοξων, πολιτικών προσώπων.

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ» φώναξαν τα κορίτσια μας, όταν ήχησε η κόρνα της Γραμματείας το τέλος του αγώνα στη Δράμα. Οι πρωταθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου, σας περιμένουν να το φωνάξουμε όλοι μαζί… Κυριακή 29 Απριλίου, κλειστό Ε.Α.Κ. Βόλου στις 12.00.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...