Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Γράφετε εσείς...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Eπαναλαμβάνω αυτό που έχω ξαναγράψει και σε άλλα σχόλια μου. Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή σε ομάδα-φάντασμα χωρίς παίκτες,........προπονητή, με προσωρινή διοίκηση, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και χωρίς να ξέρει σε ποια κατηγορία παίζει, ούτε καν αν θα παίξει μπάλα φέτος, είναι η κατάληξη ενός προσεκτικά μελετημένου σχεδίου, εμπνευσμένου από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που επλήγησαν με την πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, που διαπλέκονται με κυβερνήσεις, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαθέτουν ψευδομάρτυρες-ψευτοπαράγοντες και κρατικές επιτροπές-όργανα της παραπάνω διαπλοκής. 

Αντικειμενικός στόχος τους λοιπόν ήταν η εξόντωση, κυρίως, των, Αχιλλέα Μπέου και αγαπούλα Ψωμιάδη, αλλά στην πορεία ανακάλυψαν ότι μπορούν, με την οριστική διάλυση των ΠΑΕ που ανήκαν στους παραπάνω, να εφοδιάσουν και τις μεγάλες ομάδες και τους δορυφόρους τους με φτηνούς και καλούς παίκτες, από τη στιγμή που τα οικονομικά τους είναι άσχημα. 

Μέχρι στιγμής πέτυχαν διάνα και αυτό δείχνουν οι αθωωτικές αποφάσεις για όλους πλην του Βόλου και της Καβάλας. Αυτή η τεράστια αδικία είναι ακόμα ένα κίνητρο όχι για να μαλώνουμε μεταξύ μας αλλά να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να παλεύουμε! «Ιδού ο Ολυμπιακός Βόλου Βασιλεύς της Διαφθοράς είπον και τον εσταύρωσαν!». Με την φιλική συμμετοχή των, Πόντιου Πιλάβιου, Αρχιερέα Γερουλάνου και του Ανώτατου Συμβουλίου ΕΠΟ.

Υ.Γ 1.: μήπως ξέρετε σε ποιο άλλο πολιτισμένο κράτος ένας εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει έφεση ΥΠΕΡ του κατηγορουμένου;;;;; το χω πει ότι είμαστε 100 χρόνια μπροστά!


Υ.Γ. 2: Τώρα που καθάρισε επιτέλους το ελληνικό πρωτάθλημα από τις βρώμικες ομάδες υπάρχουν ορισμένα καυτά ερωτήματα! Ο Γαύρος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος με πάνω ή κάτω από δέκα βαθμούς διαφορά; Ο Βάζελος θα χάσει τον τίτλο με δέκα ή λιγότερους βαθμούς διαφορά από το Γαύρο; Θα διασωθεί και φέτος η ΑΕΚ για τα χρέη της; Ο ΠΑΟΚ θα καταλάβει την τρίτη θέση ή τη θέση μετά το Γαύρο και το Βάζελο; Ο Σάκης Τσιώλης θα κάνει τον ΑΡΗ Βόλο να δει καμιά άσπρη μέρα ή δε θα προλάβει να κάνει ούτε παρέλαση;

Κάτι τέτοια καυτά ερωτήματα κάνουν το ελληνικό πρωτάθλημα πρώτο σε όλο τον κόσμο και κρατούν το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή! ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΟΒΑ!



breska -1-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...