Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πάμε τυχαία στην FIFA...

Στα αθηναϊκά δημοσιεύματα περί εθνικής απειλής λόγω της προσφυγής του Ολυμπιακού Βόλου στην FIFA απάντησε ο κος Χαρμάνης.


«Εμείς δεν απειλούμε κανέναν! Δεν γίναμε ούτε Κροάτες,ούτε Εβραίοι.Έχουμε αδικηθεί μας έχουν αφαιμάξει αθλητικά σαν πόλη και δεν θα σταματάμε να πολεμάμε για την ύπαρξη της ομάδας μας.

Απευθυνθήκαμε στη FIFA ως υπέρτατη ποδοσφαιρική αρχή. Κύριοι θεσπίσατε ένα νόμο και λειτουργείτε με διεθνείς κανονισμούς, όμως η ελληνική πολιτεία επιθυμεί να τους παραβιάσει. Και εμείς ως ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είμαστε ανώνυμη εταιρεία με 100 εργαζομένους και αποδίδουμε 1.5 εκατομμύριο ευρώ ΦΠΑ. Δεν ανεχόμαστε αυτή την αδικία. Ο Ολυμπιακός δεν πάει να βλάψει τα συμφέροντα της Εθνικής Ελλάδας.
Ανήκουμε στην Σούπερ Λίγκα και καλούμε την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αποφανθεί για το που θα αγωνιζόμαστε την νέα χρονιά.

Θα μας απαντήσει η ΕΠΟ την Τρίτη αν θα αποδεχτεί την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.Αν το αποδεχτεί  τότε θα το μάθει η  FIFA και δεν ενδιαφερόμαστε αν αυτό θα το εκμεταλλευτεί η Γουατεμάλα ή ο οποιοσδήποτε.Ας παίξει λοιπόν το Ισραήλ και η Κροατία τον ρόλου του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας.

Καμία κακία δεν έχουμε, κανέναν φθόνο. Έχουμε μία ομάδα που η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ μας είπε ότι ανήκουμε στη Super League και πάει η πολιτεία να μας πει ότι ανήκουμε στην Δʼ Εθνική.

Δεν πάμε τυχαία στην FIFA ,δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε να πάμε εκεί.Μας κάλεσαν και πάμε!
Υποστηρίζουμε την ομάδα μας η οποία απειλείται με αφανισμό.Και αυτή την αδικία δεν την ανέχεται  ο περήφανος λαός του Βόλου.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...