Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Την άλλη Τρίτη η απόφαση

Τελείωσε η διαδικασία εκδίκασης της Έφεσης του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.
Το υπόμνημα  θα κατατεθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00 οπότε και αναμένεται η απόφαση.
Τι δήλωσε ο κος Χαρμάνης...

Στην διαδικασία παρέστη και νομικός εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας.Πρόεδρος ήταν ο κος Λεοντής και μέλη ο κος Βλάσσης και ο κος Λεοντόπουλος.


«Η επιτροπή έχει την δυνατότητα να αποφασίσει τον ορισμό των αγώνων ή να υποκαταστήσει την ΕΕΑ στην διαβίβαση της εξέλιξης της υπόθεσης στην πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ.


Η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ήταν κίνηση unfair από την ΕΠΟ αφού σε λίγα λεπτά δικαζόταν η υπόθεσή μας.Ζήτησα να καταθέσουμε το υπόμνημα μετά την αναψηλάφηση της υπόθεσής μας από την UEFA από την οποία περιμένουμε την διαγραφή της περαιτέρω τιμωρίας μας.


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έθιξε το θέμα πως οι ποδοσφαιριστές μας έφυγαν.Μας απειλούν με αφανισμό κι εμείς ζητάμε να επιβιώσουμε.Οι γείτονες προπαγάνδισαν το έγγραφο της UEFA το οποίο αν το διαβάσετε προσεκτικά τον Ολυμπιακό Βόλου δικαιώνει.Το ερώτημα προς το κύριο Λεοντή είναι:έχει εκχωρήσει η ΕΠΟ μέρος του αυτοδιοίκητου στην Πολιτεία;αν μας απορρίψουν την έφεση αυτό θα αποδειχτεί.Την Δευτέρα θα πάμε στην UEFA.Εκεί δίπλα στην γειτονιά είναι και τα γραφεία της FIFA»,δήλωσε ο κος ΧαρμάνηςRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...