Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αποφασίζει η UEFA

Σήμερα θα αποφασίσει η UEFA αν τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει την Πέμπτη με την Παρί σεν Ζερμέν.


(τελ.ανανέωση 15:30)

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού άρχισε στις 11:00 ώρα Ελλάδας.Μια γκάφα της UEFA αποκάλυψε εν τω μεταξύ το e-volos.gr αφού η ομοσπονδία έστειλε τα έγγραφα διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Παρί,λίγες ώρες μετά την α'βάθμια τιμωρία του Ολυμπιακού.
Κύκλοι της UEFA μιλάνε πάντως για τυπική ενέργεια και πως η σημερινή απόφαση δεν έχει να κάνει σε κανένα σημείο με την συγκεκριμένη «αστοχία» του γραφείου της Ομοσπονδίας.


Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στις 15:30 μετά από μαραθώνια διαδικασία.Η υπεράσπιση του Ολυμπιακού Βόλου στράφηκε σε δύο μέτωπα.Στο γεγονός πως η  πρωτοβάθμια απόφαση πάρθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψιν από την επιτροπή η Β'βάθμια απόφαση της ΕΠΟ η οποία δεν αποδίδει ευθύνες στην ομάδα για τους ύποπτους αγώνες. 


Επίσης η πλευρά του Ολυμπιακού κατέθεσε τα έγγραφα που στάλθηκαν από την ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με τα οποία η ομάδα έχει ήδη προβεί σε λειτουργικά έξοδα για τα δύο παιχνίδια λόγω της μη έγκαιρης προειδοποίησης από την ομοσπονδία και απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και μεγάλη αποζημίωση.


Η απόφαση αναμένεται από ώρα σε ώρα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...