Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μποτσιβάλης: Ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας....

Την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ τόνισε ο νέος Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ:«Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο πολύ ανάγκη τον κόσμο»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Διανύουμε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο στην πολύχρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ομάδα, στους φιλάθλους αλλά και στην πόλη του Βόλου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας.

Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο του. Σημασία έχει σε αυτή τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ο Αχιλλέας Μπέος, ο δημιουργός αυτής της εκπληκτικής ομάδας, αποτελεί ουσιαστικά και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι πλέον τμήμα της ιστορίας του.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του πολιτικού χώρου που ως μόνο στόχο έχουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης του Βόλου. Πιστεύουμε ότι αρωγός μας θα γίνουν τόσο οι αθλητικές όσο και οι πολιτικές αρχές, αφού το μόνο αίτημά μας είναι η απονομή δικαιοσύνης
».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...