Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Το ντόμινο της παραμονής των ερυθρολεύκων

Πολλοί ήταν αυτοί που απορούσαν και συνεχίζουν να απορούν με την πρεμούρα του κράτους και κάποιων κατευθυνόμενων ΜΜΕ,να σώσουν την Λάρισα του Πηλαδάκη πατώντας επί πτωμάτων.
Ο Πηλαδάκης από την στιγμή που έχασε την ευκαιρία να μετατρέψει την ΠΑΕ την οποία έχει σε βρικόλακα βλέπει το οικονομικό εγχείρημα του Αρένα να καταρρέει.

Η οικονομική κρίση και η άρνηση μεγάλων εταιρειών να εγκατασταθούν στο εμπορικό πάρκο του γηπέδου ήδη δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην αποπληρωμή του γηπέδου στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του Βγενόπουλου.

Πλέον όλο το εγχείρημα με τον υποβιβασμό της Λάρισας στην Β εθνική κινδυνεύει με άμεση κατάρρευση και επιπτώσεις ντόμινο σε πολλούς τομείς.
Ο Όμιλος Βγενόπουλου θα αργήσει να δει δόση να μπαίνει στην ώρα της.Εξ ου και η πρεμούρα των ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών μέσων στο να πέσει ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες.(Βλέπε σημερινά άρθρα αλλά και συνολική αντιμετώπιση από gazzetta.gr,Mega channel,οπουδήποτε είχαν πρόσβαση οι επικοινωνιολόγοι που επιστράτευσε ο καζινάρχης αλλά και ανακοινώσεις ΑΕΛ και....κύκλων που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό)

Η παραπάνω εξέλιξη όμως δύναται να ζημιώσει το κράτος κατά 9.000.000 ευρώ αφού πλέον η επιστροφή του Φ.Π.Α στον Πηλαδάκη θα αποτελεί γι'αυτόν ζωτικής σημασίας χρηματικό ποσό και θα το κάνει απαιτητό με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει.
Ασφαλώς Πηλαδάκης και Βγενόπουλος προσπάθησαν μέσω επικοινωνιολόγων να δυσφημήσουν όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα του Βόλου για να πετύχουν την τιμωρία του που θα τους έδινε ένα μεγάλο σωσίβιο οικονομικής σωτηρίας.

Τα αρνητικά δημοσιεύματα εις βάρος της ομάδας μας δεν πρόκειται να σταματήσουν από εντεταλμένους δημοσιογράφους ακόμα.Σειρά θα πάρει η αηδία και η αμφισβήτηση προς την ΕΠΟ ακόμα μέσω  του επικεφαλή της.

Ο λαός του Βόλου καλό θα είναι να οπλιστεί με υπομονή αλλά και θέληση να σταθεί δίπλα στην ομάδα η οποία εκτός από τους -10 βαθμούς θα πολεμηθεί ανηλεώς όλο τον χρόνο από διαιτησία και Ελληνική Ομοσπονδία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...