Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πίστη για δικαίωση

Την πίστη για δικαίωση της ομάδας του Βόλου εξέφρασαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Βόλου κύριοι Χαρμάνης και Κακαβάς.
Στην αίθουσα παραβρέθηκε και μέλος του Ελβετικού δικηγορικού γραφείου το οποίο θα αναλάβει την προσφυγή στο CAS σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν δικαιωθεί.
Ο κος Χαρμάνης είπε:

«Έως τις 13.30 θα καταθέσουμε υπόμνημα. Μπορεί η απόφαση να βγει και την Παρασκευή. Ελπίζουμε ότι δεν θα μας την ανακοινώσει ο κόκορας. Πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε όλοι οι παράγοντες και οι δικηγόροι της δικής βοήθησαν στο να εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση. Μία κατά συνείδηση κρίση και όχι παρότι δεν υπάρχει έγκλημα να επιβάλλουμε ποινή».

Αν υπάρχει αισιοδοξία μετά τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης: «Η διαφορά είναι ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο είναι πολύ πιο έμπειροι δικαστές και θα δουν την απόφαση και θα διασταυρώσουν τα στοιχεία της πρωτοβάθμιας απόφασης».

Τι συμπέρασμα έβγαλαν οι συνάδελφοι από το εξωτερικό: «Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν απεδείχθη κάτι συγκεκριμένο και μεμπτό είτε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου είτε του Αχιλλέα Μπέου»

Ο κος Κακαβάς είπε:« Πιστεύω ότι θα υπάρξει ανατροπή. Το συμπέρασμα μου είναι  την επιτροπή την ενδιέφερε η αλήθεια και προσπάθησαν με τις ερωτήσεις τους να τη βρούν. Εμείς εκθέσαμε τα επιχειρήματά μας και περιμένουμε την απόφαση»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...