Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

H βλακεία είναι ανίκητη

Ο Λογοκλόπος μετά το πρώτο του άρθρο του (διαβάστε το ...ΕΔΩ)  «ξαναχτυπά» και μέσω του VolosFans.com μας ταξιδεύει 60 χιλιόμετρα βαθιά μέσα στον κάμπο...


Είναι μερικές φορές, που όσες προσπάθειες και να κάνεις για να αγνοήσεις κάποιον, δυστυχώς δε τα καταφέρνεις και μπαίνεις στο τρυπάκι να αχοληθείς μαζί του.
Στη περίπτωσή μας αναγκάζομαι να ασχοληθώ με μια ομάδα Β' εθνικής που κέρδισε με το σπαθί της το δικαίωμα να αγωνίζετε στη δεύτερη κατα σειρά κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.Αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη απο την Αγρότισσα (κατα κόσμο αελ 1964).

Τον τελευταίο μήνα οι γραφικοί γείτονες με μπροστάρη τον Βασιλάκη Καϊλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Πηλαδάκη) θέλουν να περάσουν την εικόνα της ομάδας που εναντιώνεται στο κατεστημένο και σηκώνει το ανάστημά της απέναντι σε όλη τη βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εξαπτέρυγα σε αυτό το γελοίο σχέδιο αυτοθαυμασμού της ομάδας της αγροτιάς είναι και μερικές βαζελοεφημερίδες που μέσω των αρθρογράφων τους (γνωστών φιλάθλων του Παναθηναικού) σιγοντάρουν όλο αυτό το παραμυθάκι με προφανή φυσικά κίνητρα...Και κάθομαι τώρα εγώ ο απλός φίλαθλος και σκέφτομαι:


"Καλά.Για πόσο ιθαγενή με περνάνε;;;;;"

Και για να γίνω ποιό κατανοητός.Ας μας πεί κάποιος.Τα τελευταία 5 χρόνια πως γινόταν και έσωζε η αελ στις τελευταίες αγωνιστικές τη κατηγορία?Ας μας πεί κάποιος για τον περιβόητο αγώνα αελ-Καλαμαριά πριν λίγα χρόνια που η ομάδα του κάμπου με .... αυτογκόλ έσωσε τη κατηγορία τελευταία αγωνιστική.

Αλήθεια, ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα κύριος Πηλαδάκης τι έκανε για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου?Τί έχει να μας πεί για το διπλό στο Καραισκάκη(απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό)?
Ας μας θυμίσει κάποιος με ποιόν τρόπο βγήκε το 2009 η αελ στο ουέφα και ποιός ήταν τότε πρόεδρος της Σ.Λ (άσχετα βέβαια με το ότι η αελ αποκλείστηκε απο το πρώτο κιόλας γύρω απο ερασιτεχνική ομάδα της Ισλανδίας)
Απο πότε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία -π.χ αελ - δανείζεται δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ απο μεγαλομέτοχο-συνιδιοκτητη άλλης ΠΑΕ (Βγενόπουλος).Όταν υπάρχει τέτοια τρομερή οικονομική εξάρτηση ανάμεσα σε 2 ομάδες του Πρωταθλήματος,ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να πειστεί ότι δεν υπάρχει και άλλου είδους εξάρτηση-συνεργασία ανάμεσα στις 2 ΠΑΕ...Όταν ο ΟΦΗ αποκαλείται ακόμα κ σήμερα παράρτημα του Παναθηναικού (πλέον κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν εμπλέκεται στα διοικητικά της ομάδας) τότε τι πρέπει να πεί κανείς για την πλήρως εξαρτημένη οικονομικά απο τον Παναθηναικό αελ;;;;;;

Γιατί οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοι των Αθηνών δεν μιλάνε ποτέ γιαυτό το θέμα?
Έχω ξαναπεί ότι θαυμάζω (την βλακώδης μέν) αλλά αποτελεσματική ως ένα σημείο προπαγάνδα των τυριών.Άλλωστε είναι απόλυτα λογικό για έναν Πρόεδρο να προσπαθεί με φτηνούς θεατρινισμούς να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο.Η γελοιότητα όμως πρέπει να έχει και μια κόκκινη γραμμή την οποία όταν τη περνάς, προσβάλεις την νοημοσύνη των συνανθρώπων σου.
Και για τα τελειώνουμε:


Οι Πρωταθλητές της Ντόπας δεν είναι η λύση, αλλά το πρόβλημα σε αυτό το σύστημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Σαν Βολιώτης,χαίρομαι που την έστειλα να βοσκίσει απο δω και μπρος στα χωράφια της Β' εθνικής.
 
 
 
Με τιμή
Λογοκλόπος
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...