Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Βρείτε τα και έρχομαι....

Έτοιμος να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό Βόλου, με την προϋπόθεση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα... βρουν με την Κολωνία, είναι ο Κώστας Γιαννούλης όπως τόνισε σε δηλώσεις στο sday.gr.


«Με ενδιαφέρει η περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το Βόλο. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων απ ό,τι ξέρω. Έχω συμβόλαιο με την Κολωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεκινήσω προετοιμασία την ερχόμενη Τρίτη. Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ καλή ομάδα, έκανε καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και δεν λέω όχι σε μία τέτοια πρόταση. Σίγουρα αποτελεί δέλεαρ η έξοδος στο Europa League», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μπακ.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα μόνο με τη μορφή δανεισμού: «Όπου και να πάω θα είναι με τη μορφή δανεισμού, γιατί η Κολωνία δεν με παραχωρεί και αν δεν τα βρουν με το Βόλο εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πάντως είμαι ανοιχτός σε προτάσεις».

Όσον αφορά τη φετινή χρονιά στο γερμανικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Η χρονιά που πέρασα ήταν πολύ δύσκολη κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Είχα έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και έχασα μεγάλο μέρος της σεζόν».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...