Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έχουμε αγώνα στις 14 Ιουλίου!

Ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Βόλου Τάκης Γιαννόπουλος, που βρίσκεται μέσα στη λίστα των υπόπτων, μίλησε σε ιστοσελίδα για την κατάσταση στην ομάδα, τονίζοντας πως η προσπάθεια συνεχίζεται κανονικά ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας στις 14 Ιουλίου.
"Προχωράμε κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του δύσκολου αγώνα στις 14 Ιουλίου, όπου θα δώσουμε τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα για φέτος", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για το πόσο έχουν επηρεάσει την ομάδα οι τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Γιαννόπουλος είπε:
"Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα αυτά τα πράγματα έχουν επηρεάσει το κλίμα, αφού ακόμα και οι ξένοι καταλαβαίνουν τι γίνεται, όμως προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά. Σαν ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και ότι κερδίσαμε το κάναμε στον αγωνιστικό χώρο".

Στη συνέχεια για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Κ Γιαννόπουλος μας αποκάλυψε: "Δεν άλλαξε τίποτα. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταία δεκάρας και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας. Μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κάνει άλλες δυο μεταγραφές (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Δεν είναι εύκολο με όλα αυτά, αλλά εμείς έχουμε μία δουλειά. Ο Βόλος είναι νοικοκυρεμένο σωματείο".

Όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση η στάση της ΠΑΕ δεν αλλάζει, αφού άλλαξε διοικητικό σχήμα αλλά όχι φιλοσοφία, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τον Τάκη Γιαννόπουλο που δεν αναφέρεται σε καμία συνομιλία από αυτές που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...